Breaking news

Rezolvă rapid problemele urgente cu Creditul de la Mai Mai Credit

 

 

Viața v-a găsi mereu o cale de a te surprinde. Uneori plăcut, alteori mai puțin plăcut. De aceea este recomandat să știi că ai la îndemână o soluție de încredere prin care poți rezolva rapid situațiile neprevăzute cu care te-ai putea confrunta.

Fie că s-a stricat mașina de spălat sau ai nevoie de un set nou de anvelope pentru autoturismul familiei, ai o intervenție medicală urgentă sau pur și simplu ai uitat de aniversarea cuiva drag din viața ta, Creditul Pentru Urgențe de la Mai Mai Credit IFN te ajută să depășești mai ușor momentul.

Creditul Pentru Urgențe este un credit IFN obținut 100% online, prin care ai acces la bani oricând ai nevoie, ori de câte ori ai nevoie, pe o perioadă de maxim 5 ani de la aprobare.

Pentru că știm ce înseamnă o urgență, odată aprobat împrumutul, banii ajung la tine instant dacă alegi să îi primești pe card.

Procesul de aplicare este automatizat și creditul tău poate fi aprobat chiar și în zilele nelucrătoare (weekend sau sărbători legale), indiferent la ora la care te decizi să aplici.

 

Cine poate beneficia de acest credit rapid?

Mai Mai Credit IFN încă de la lansare a simplifcat și automatizat procesul de aplicare, ceea ce l-a făcut accesibil unui număr mare de utilizatori aflați în căutarea unui împrumut online. Așadar, dacă ai vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani, un venit stabil declarat la ANAF de minim 1500 lei/lună ai șanse reale de a obține banii de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Sunt eligibile veniturile din salarii, pensie sau alte tipuri de venituri, atâta timp cât ele sunt declarate, cel puțin în ultimele 3 luni. Ai ZERO costuri de aplicare (ex: taxă de analiză dosar) sau alte comisioane ascunse! Aplici MAI rapid, MAI online, doar cu buletinul!

Poți obține un împrumut și dacă ai istoric de creditare negativ în biroul de credit. Bineînțeles, în urma unei analize.

Totuși, în situația în care ai poprire pe conturi sau nu îndeplinești condiția venitului minim declarat sau a venichimii (cele 3 luni) solicitarea ta de credit va fi respinsă automat.

Care sunt pașii pentru a aplica pentru acest credit de nevoi personale?

Alegi tipul de credit dorit (Creditul Pentru Urgențe sau Creditul Rate Egale) și suma pe care vrei să o împrumuți (aplici online, direct în platformă -> www.maimaicredit.ro ). Îți reamintim că sunt 0 costuri de aplicare pentru oricare dintre cele 2 produse! Dacă alegi credit în rate egale, va trebui să stabilești și perioada de rambursare, pe care se vor împărți ratele (maxim 60 de luni – 5 ani). În timp real, vei vedea detaliile creditului tău, în funcție de selecțiile făcute, astfel încât să obții acest credit în mod responsabil.

Procesul de aplicare continuă cu datele tale de contact și încarcarea unei poze cu buletinul (cartea de identitate) și o poză de tip selfie (pentru a confirma identitatea beneficiarului), după care cererea ta va intra în analiză, urmând ca tu să primești răspunsul în cel mai scurt timp.

Odată aprobată cererea ta, vei primi o ofertă cu suma maximă pe care o poți primi, urmând ca tu să alegi suma dorită și să semnezi documentele. Dacă alegi să primești banii în contul bancar, aceștia vor ajunge la tine în 1 zi lucrătoare, dar dacă alegi să îi primești pe card, vor ajunge instant!

>