Breaking news

REVOLTĂTOR | Pumni în loc de medicamente. Un tânăr a fost bătut de medici la Urgențe la Spitalul din Alexandria

Răzvan Staicu a ajuns în stare gravă, duminică dimineață, cu salvarea la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Alexandria. Tânărul fusese snopit în bătaie într-o discotecă din comuna Orbeasca din județul Teleorman. Odată ajuns la spital, în loc de medicamente și îngrijiri medicale, tânărul a primit pumni din partea personalului medical.

razvan staicuRăzvan Staicu, împreună cu un prieten s-au dus la discoteca din comuna Orbeasca. Nici nu au intrat bine în discotecă că un grup de indivizi au și tăbărât pe ei din senin și i-au snopit în bătaie.

Atât de grav a fost bătut că preț de câteva minute a fost inconștient. Una din persoanele care au văzut altercația a sunat la 112 și a chemat salvarea care l-a dus pe Răzvan Staicu la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alexandria.

După ce l-a consultat medicul de gardă, tânărul a fost luat de către doi asistenți, cu tot cu pat și dus în camera de urgențe minore. Aici, tânărul s-a plâns celor doi asistenți că-l doare rău capul și a cerut un calmant. Însă în loc de medicament a primit pumni și palme.

”Ce mă te doare capul?! Vrei calmante? Stai să vezi ce calmante îți dăm acuma”, au spus cei doi asistenți înainte de a-l lua la pumni.

Cu ultimile puteri, tânărul a fugit din spital, iar în cursul serii a revenit la unitatea medicală din cauza durerilor groaznice de cap.

De astă dată a primit tratament, i s-a făcut RMN și a primit și o rețetă.

După ce a fost îngrijit la spital,  tânărul a mers la Poliția din Alexandria pentru a depune plângere la adresa celor doi asistenți care l-au agresat în spital.

Răzvan Staicu, orfan de tată, originar din Lăceni, are 28 de ani. Tânărul provine dintr-o familie săracă, el muncind pe la vecini ca să aibă ce mânca.