Breaking news

Revelionul 2013 la TV. Iată ce programe v-au pregătit televiziunile

În noaptea dintre ani, televiziunile își prezintă programele speciale cu care speră să atragă în fața micului ecran cât mai mulți telespectatori.

RevelionNoaptea de Revelion este singura din an cu audiențe record pentru televiziuni. În această noapte televiziunile difuzează show-uri pline de vedete și artiști care să bine dispună românii la trecerea în noul an.

Dacă nu vă prinde Revelionul printr-o stațiune montană sau hotel de lux din țară și nu vreți să mergeți la petrecerile din aer liber organizate în marile orașe, puteți sta acasă și să butonați telecomanda, căci televiziunile au oferte care mai de care.

Televiziunile se „bat” şi anul acesta în superprograme pentru noaptea de Anul Nou. Cele mai îndrăgite show-uri tv, cele mai curtate vedete şi muzica momentului, toate acestea se regăsesc în programele pregătite pentru cea mai aşteptată noapte din an. Click! îţi spune totul despre distracţiile de la tv.

Pro TV pregătește în noaptea de Revelion, un show incendiar, în care telespectatorii se vor întâlni cu peştişorul de aur, care le va împlini cele mai jucăuşe dorinţe. Andra şi Cătălin Măruţă, împreună cu Antonio Dos Santos, alias peştişorul de aur, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabilă doar în seara de Revelion, astfel că fiecare invitat va putea fi cine visează să fie şi va putea face ce şi-a dorit tot anul să facă. Bianca Drăgușanu îl va dezbrăca de haine pe Victor Slav, iar rolurile se schimbă la  „Masterchef”, „Românii au talent”, „Vocea României”, „Dansez pentru tine”, „Las Fierbinţi”, „Happy Hour” sau „Serviciul Român de comedie”.

Antena 1  a pregătit un revelion spumos cu o sumedenie de vedete. Revelionul începe cu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, în cadrul programului „Chef cu Nae şi Vasile”. După care Dan Negru promite că „Revelionul sparge ghinionul”, iar Mirela Boureanu Vaida va aduce distracţia şi voia bună în casele tututor românilor, în emisiunea „Revelion la Hanul Mirelei”.

 La Kanal D, Liviu Vârciu vă invită la ediţia specială de Revelion a emisiunii „Roata Norocului” la… „Roata Revelionului”. La cumpăna dintre ani, Liviu şi Ana Maria sunt gata să ofere o seară de neuitat alături de artişti consacraţi. Cătălin Botezatu, Ionuţ Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestriţu, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemeş şi Jean de la Craiova vor încinge atmosfera.

Prim TV îi scoate la înaintare de Revelin pe comedianții de la Mondenii. Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ v-au pregătit o ediţie specială a emisiunii „Mondenii”. La sfârşit de an, „Fetele Bune” se hotărăsc să meargă la colindat. Pentru Serghei Mizil, orice ocazie poate deveni un motiv de distracţie, cu atât mai mult Revelionul. Aşa că s-a gândit să-i invite la petrecere pe Mădălin Voicu, Alexandra şi Carmen Harra. Apoi, spre dimineaţă, de la 02.30, Prima TV include multă muzică populară şi lăutărească în programul „Petreceţi cu noi”.

TVR 1 a pregătit un Revelion cu multă voie bună: „Piaţa Revelionului 2013″, prezentat de matinalii de la Radio 21 – Orlando, DJ Andy, Manuel Dinculescu şi Anca Maco, şi „Povestea de vis”, prezentată de Irninis Miricioiu şi Alex Stanciu. Urmează programul „La mulţi ani, România!”, prezentat de Iuliana Tudor. Momentele prezentate în „Piaţa Revelionului 2013″ reunesc pe aceeaşi scenă cei mai de seamă artişti de folclor ai momentului. După gongul de la miezul nopţii, începe „Poveste de vis”, un program de divertisment ce-i are în distribuţie pe Dida Drăgan, Gabriel Dorobanţu, Vunk, Tavi Colen etc.

National Tv– Corina Chiriac vă oferă un „Show-cadou de Anul Nou”. A pregătit mese cu bucate alese, pentru ca invitaţii ei de seamă să se simtă ca la ei acasă. Printre cei care vor petrece Revelionul alături de Corina Chiriac se numără Luminiţa Anghel, Gabriel Dorobanţu, Dida Drăgan, Marcel Pavel, Nicola, dar şi mulţi alţii.

Pro Cinema– Programul special de Anul Nou începe la PRO Cinema cu reluarea concertului de Crăciun susţinut de Ştefan Bănică jr. De la 23.55, atenţia se mută în Piaţa Revoluţiei, unde se va transmite live trecerea în 2013. Apoi, de la 00.15, e timpul pentru râs. Mihai Bobonete, îndrăgitul actor din serialul „Las Fierbinţi” prezintă un program de stand-up comedy, „Bobo’s Laif”.

Antena2– Odată trecuţi în noul an, Antena 2 vă invită la cea mai trăsnită petrecere cu vedetele de seamă ale postului şi artişti de muzică populară din toate zonele ţării.

Dintre toate, televiziunea publică pare să se fi străduit cel mai mult, încercând mai mult ca niciodată să îi ţină pe români în faţa micului ecran în noaptea de Revelion. Aşa se face că TVR are nu unu, ci trei programe de Anul Nou, care au fost supuse votului telespectatorilor până în ziua de 30 decembrie.

“Trei echipe de realizatori ai TVR au trei concepţii diferite despre cel mai bun program de Revelion. Fiecare va pune în practică o idee, iar telespectatorii decid ce vor să vadă în noaptea dintre ani”, a explicat televiziunea publică.

PROGRAM TV REVELION TVR1:

21.00: Programul special de Anul Nou de la TVR 1 începe la ora 21.00 şi va avea cinci părţi, întrerupte, la 23.55, de momentul “Ceasului”.

02.00 De la ora 2.00 şi până la 4.00, se va difuza emisiunea “Cântă-mi, lăutare!”, realizator Liana Săndulescu.

04.00: Programul continuă tot cu muzică lăutărească, respectiv cu emisiunea “Dragi prieteni, sus paharul! Muzică de petrecere cu lăutari celebri”, difuzată începând cu ora 4.00.

5.55 După lăutarii de altădată, petrecerea se încheie, la 5.55, cu imnul României.

06.00 Zorii zilei vin la televiziunea de stat cu filmul “Patru roţi şi două aripioare (Stroker Ice, 1983), cu Burt Reynolds.

PROGRAM TV REVELION PRO TV:

• 20.00 Filmul “Nea Mărin Miliardar”

• 21.45 Alături de PRO FM, PRO TV face, şi la final de 2012, spectacol în Piaţa Revoluţiei din Capitală.

SUPERVELIONUL PRO îi aduce în centrul Bucureştiului, pentru a ura “bun-venit” lui 2013, pe: Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanţii la “Vocea României”, LaLa Band şi mulţi alţi invitaţi.

Regula generală este că toată lumea cântă live.

PROGRAM TV REVELION ANTENA 1

• 20.20 “Chef cu Nae şi Vasile”, pentru ca românii să încheie 2012 cu zâmbetul pe buze.

• 22.00 “Revelionul bate ghinionul” – tema numărului 13 se regăseşte în mai multe PROGRAME TV DE REVELION din acest an, televiziunile încercând să îi convingă pe superstiţioşi că nu există motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte anul 2013. Gazda programului special al Antenei 1 este, ca de fiecare dată, Dan Negru.

• 4.00 Filmul “Plăcintă Americană, Cartea Dragostei” (American Pie, Book of Love, 2009).

PROGRAM TV REVELION  PRIMA TV

• 21.30 Filmul “Fiica Preşedintelui” (First Daughter, 2004)

• 23.00 Emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite”

• 00.00 “Mondenii”

• 01.00 Concert Vunk

• 02.30 “Petreceţi cu noi – Revelion 2013”

PROGRAM TV REVELION  NAŢIONAL TV

• 19.15 Serialul indian “Destine împlinie”

• 20.15 “Show cadou de Anul Nou”, prezentat de Corina Chiriac. Artista a pregătit numeroase bucate de ANUL NOU pentru invitaţii ei, printre care se numără şi: Ovidiu Komorniyk, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Sanda Ladoşi, Gabriel Dorobanţu, Marcel Pavel, Irina Loghin, Laura Lavric, Florica Zaha, Dan Helciug, Iris, Keo şi Skizzo Skillz, Mioara Velicu, Cornelia şi Lupu Rednic, Aurel Tămas.

• 02.00 Filmul “Maximus” (SUA, 2011)

PROGRAM TV REVELION  KANAL D

• 20.00 Serialul “Suleyman Magnificul”

• 21.30 “Roata Revelionului”, prezentată de Liviu Vârciu. Printre invitaţii lui Vârciu se numără Cătălin Botezatu, Ionuţ Iftimoaie, pepe, Anda Adam, Adelina Pestriţu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie.

Realitatea TV invita bucurestenii sa duca sticle, pahare sau cani in parcul IOR, iar in noaptea de Revelion sa construiasca “Monumentul ghinionului” pe care il vor sparge la 12:00 noaptea.

Antena 3 transmite revelionul din Piața Constituției, B1 TV pe cel de la Romexpo, Iar România TV și Digi 24 vor face transmisii live de la toate petrecerile publice din București.

>