Breaking news

Revedere emoţionantã pentru Andreea Bãlan la „Te cunosc de undeva!”

Cel de-al doilea episod al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” a debutat cu mari emoţii nu doar pentru cei opt concurenţi ai show-ului, ci şi pentru jurata Andreea Bãlan.

andreea balan si andreea antonescuCântãreaţa a ţipat de bucurie şi a fugit într-un suflet cãtre scenã, atunci când Seleşi a anunţat invitatul special al ediţiei – Andreea Antonescu.

Aţi reuşit ce au încercat alţii de foarte multã vreme. Dupã mai bine de cinci ani, suntem din nou împreunã pe aceeaşi scenã. Şi acum, datoritã vouã împreunã pentru prima oarã într-un juriu! Vã mulţumesc!” a spus Andreea Bãlan.

Frumoasa cântãreaţã a dansat cot la cot cu fosta ei colegã din trupa Andre, ba chiar au refãcut şi coregrafia piesei „Liberã la mare”.

Destãinuirea care i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte a venit însã de la Cosmin Seleşi: Bãi, ştiţi cã eram disperat la concertele voastre?

Cu ce surprize îi aşteaptã echipa transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” pe telespectatori, rãmâne de vãzut sâmbãtã searã, de la 20:30, în cel mai nou sezon al show-ului, numai la Antena 1.