Breaking news

Restaurantul din Podari, devastat de Revelion, de clienți pentru că au primit mâncare stricată

Revelion cu scandal la Palatul RSR din Podari din Dolj. Peste 600 de invitați la petrecere au devastat restaurantul pe motiv că au primit mâncare stricată și cu viermi.

scandal restaurant podariRevelionul de la Palatul din Podari s-a încheiat cum nu se putea mai rău. Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, Meniul de revelion care a costat 150 de lei, conținea peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert.

Însă, pentru că au primit pește stricat și alune cu viermi, clienții au devastat restaurantul.

Clienții au chemat poliția și până să sosească forțele de ordine, au făcut scandal, spărgând pahare şi farfurii, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi.

Când au văzut că petrecăreții s-au pus pe scandal, personalul localului a fugit din restaurant iar clienții au intrat în bucătărie.

Una dintre bucătărese a început să plângă şi ne-au spus că managerul a plecat şi nu s-a ocupat. Ca să scape de furia clienților, femeia le-a spus acestora că se pot servi singuri.

La restaurant a sosit alături de mai multe echipaje de poliție și șeful Poliției Craiova, Popa Mauriciu, care au rămas la local până la finalul petrecerii.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj a spus că nu pot stabili dacă peştele servit de Revelion la restaurantul din Podari pentru că nu au mai găsit niciun fel de mâncare marți dimineață.

O parte dintre clienți au plecat de la restaurant și au spus că vor face plângere la protecția consumatorilor, iar alții au petrecut până dimineață.