Breaking news

Reporterul Liza Sabău face victime printre băieţii din Fabrica de staruri

loading...

Reporterul special al Televiziunii Române trimis să „spioneze” concurenţii talent show-ului Fabrica de staruri, Liza Sabău, face deja victime printre băieţii din concurs.

Mihai, concurentul care a trecut de curând prin emoţiile nominalizării şi a scăpat, ca prin urechile acului, de eliminare, s-a îndrăgostit de zâmbetul frumoasei Liza.

El nu a ratat nicio ocazie de a o complimenta pe reprezentanta TVR, ba chiar a apelat la latura ei sensibilă, propunându-i să iasă la un suc după ce el va părăsi casa Fabricii de staruri… ca premiu de consolare.

Cei şase fraţi ai lui Mihai care au venit să-l susţină în show-ul de duminică seară i-au povestit Lizei că „atunci când Mihai apare la televizor, plânge toată lumea de acasă”. La întrebarea Lizei de ce nu au participat şi ei la concurs, răspunsul lor a fost că nu au ştiut de competiţie şi că Mihai s-a dus pe ascuns la preselecţii.

În această perioadă, starea de sănătate a lui Andi, şeful ales al casei Fabrica de staruri, nu a fost deloc prea bună, o colică renală făcându-i zile negre. Totul a culminat cu momentul când a ieşit de pe scena concursului, după ce a interpretat piesa lui Rod Steward „Have You Ever Seen the Rain”, când a leşinat, din cauza efortului.

Durerea nu l-a împiedicat pe Andi să urce pe scenă şi să dea tot ce avea mai bun în show-ul transmis în direct la TVR 1 şi Prime TV, în Moldova. Prin urmare, el a cântat impecabil, deşi, la un moment dat, a greşit versurile. Flerul său de artist i-a venit, însă, în ajutor: el a… inventat câteva „cuvinte” în engleză. În culise, în timp ce era stabilizat de către medicul de serviciu, Andi îşi reproşa, cu lacrimi în ochi: „am greşit foarte mult, am încurcat foarte tare versurile, sper că nu şi-a dat seama nimeni…”. Şi într-adevăr, Andi a fost apreciat de juriul Fabricii de staruri după momentul său pe scenă.

Cu toată sănătatea sa precară, Andi nu şi-a pierdut simţul umorului. În timpul repetiţiilor, el a stârnit amuzamentul colegilor săi, prin încercările – fără succes, deocamdată – de a o cuceri pe una dintre dansatoarele din trupa Fabricii de staruri, Just Friends.

În casă, Andi a compus, alături de Arpi, o piesă pe care au numit-o „În loc de bun rămas” şi au dedicat-o tuturor concurenţilor.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>