Breaking news

Replay, emisiune specială dedicată lui Diego Armando Maradona

Joi, 26 noiembrie, la ora 23.20, vedem la TVR 1 o ediție specială a emisiunii „Replay”, dedicată celui care a fost rebelul genial al fotbalului mondial.

Legendă. Zeu. Geniu. Erou. Magician al balonului. Sunt doar câteva dintre apelativele ce i-au fost atribuite, de-a lungul timpului, unuia dintre cei mai iubiți jucători din istoria fotbalului mondial. Adulat de milioane de oameni pentru felul în care „dansa” pe terenul de fotbal, Diego Armando Maradona a fost totodată și unul dintre cei mai controversați sportivi, pentru numeroasele derapaje din viața particulară. La 60 de ani, Maradona a părăsit terenul de joc pentru totdeauna, lăsând în urmă ultimul și cel mai mare gol…

Joi, 26 noiembrie, de la ora 23.20, Marian Olaianos și Marius Mitran ne așteaptă la o ediție specială „Replay”, cu imagini de la întâlnirile Naționalelor României și Argentinei din anii de glorie ai celui supranumit „El Pibe d’Oro” (Copilul de Aur) al fotbalului mondial. „Emisiunea va fi un omagiu adus celui mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor, care a influențat viețile mai multor generații. Un omagiu pentru un jucător care s-a intersectat în câteva rânduri cu fotbalul românesc. Telespectatorii noștri vor putea vedea, timp de aproape o oră, cele mai memorabile momente din aceste întâlniri”, explică Marian Olaianos.

„Sunt mulțumit că am adus fericirea oamenilor cu o minge. Este cea mai mare mândrie a mea”, declara Diego Armando Maradona în ultimul său interviu, acordat revistei France Football la împlinirea vârstei de 60 de ani. Joi seară, la „Replay”, îl vom revedea cu mingea la picior, așa cum va rămâne în inimile tuturor.

>