Breaking news

Regulamentul Next Star, modificat pentru un concurent

Producătorii super show-ului Next Star au fost nevoiţi să modifice regulamentul pentru ca David să poată participa în concurs.

david - next starDacă e joi, e seara marelui spectacol făcut de micile talente de la Next Star. Misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R e din ce în ce mai dificilă, la preselecţiile pentru cel mai nou sezon al emisiunii înscriindu-se copii talentaţi din Ucraina, Malta, Franţa sau chiar Japonia.

Adevărata surpriză a venit însă din partea unui talentat dansator, pentru care însă producătorii emisiunii au fost nevoiţi să modifice regulamentul.

La doar 3 anişori, micuţul David i-a cucerit iremediabil atât pe juraţi, cât şi pe campionul divertismentului, Dan Negru, care a adus un metru în platou pentru a demonstra ca esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Cu un dans riguros inspirat din celebrele coregrafii ale lui Michael Jackson, micuţul David a primit ropote de aplauze din partea spectatorilor.

A acceptat fără să stea pe gânduri să execute o coregrafie ad-hoc, în compania lui Connect-R şi a lui Pepe, iar Negru i-a făcut micuţului o surpriză pe cinste. Despre ce este vorba, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.