Breaking news

“Regina brioșelor” din Beverly Hills a dat-o pe spate pe jurata Delia la iUmor

loading...

Mary Bowers, cunoscută și sub numele de “regina brioșelor”, a venit tocmai din Beverly Hills pentru a-i impresiona pe cei trei jurați cu un număr în premieră pe scena de la iUmor.

Concurenta se caracterizează ca fiind în continuare un copil, care se bucură de fiecare moment în care este pe scenă: “Cred că am fost un copil ciudat, căruia îi plăcea să se închipuie în diverse roluri. Așa că am continuat să mă joc și să îmi imaginez lucruri și ca adult. Cred că numărul meu o să placă tuturor!”. Mihai Bendeac a știu încă din momentul în care Mary a venit în fața lor că este un număr special: “Numărul ăsta este pentru tine, Matache”.

Mary este unul dintre primii 50 de mâncători în viteză din lume în acest moment și a făcut-o pe jurata iUmor să exclame “pentru mine acesta este cel mai bun număr din acest sezon la iUmor”.

Ce a făcut-o pe Delia să se ridice în picioare, dar și de ce i s-a făcut rău lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...