Breaking news

Regina Angliei o face leneşă, incultă şi cheltuitoare pe Prinţesa Kate Middleton

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este dezamăgită de soţia nepotului său, Kate Middleton, spunând despre aceasta că nu face nimic toată ziua şi că aruncă cu banii pe haine şi poşete.

Regina spune despre Kate că este prostănacă, incultă, leneşi şi că nu-şi îndeplineşte îndatoririle de membru al familiei regale.

Potrivit revistei InTouch, regina Angliei se plânge că soţia nepotului ei e “leneşă”. Ducesa de Cambridge “este cunoscută în cercul apropiaţilor familiei regale ca Ducesa-Care-Nu-Face-Nimic”.

Regina Elisabeta a II-a consideră că ducesa de Cambridge nu iese destul în societate. Potrivit aceleaşi reviste, în mai puţin de un an, Kate a participat doar la 35 de baluri caritabile, spre deosebire de regretata prinţesă Diana, care mergea şi la 170 de astfel de evenimente. Iar dacă regina Angliei îşi aduce aminte cu drag de Lady Di, înseamnă că soţia lui William este într-adevăr leneşă.

Regina Angliei mai spune despre Kate că e prea vanitoasă şi cheltuitoare şi că petrece prea mult timp să-şi aranjeze coafura.

Regina se plânge şi de lipsa de cultură generală a lui Kate, care de-a lungul timpului a scos mai multe prostii pe gură.

>