Breaking news

Reghecampf pleacă de la Steaua. Antrenorul a semnat cu Al Hilal

loading...

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Steaua ca să antreneze echipa arabă, Al Hilal, contra sumei de cinci milioane de euro. Oficialii echipei arabe au venit la Bucureşti pentru a parafa un contract pe doi ani.

reghe la al hilalSteaua București a rămas fără antrenor, imediat după ce a pierdut finala Cupei României, în fața echipei Astra Giurgiu. Laurenţiu Reghecamp a acceptat oferta arabilor şi va primi 5 milioane de euro pentru doi ani de contract la Al Hilal.

După două titluri cucerite cu Steaua, din postura de antrenor, Reghe pleacă la arabi pe o căruță de ani. Însă pentru a putea pleca la arabi, oficialii clubului trebuie să-i plătească lui Gigi Becali clauza de reziliere cu Reghe de 800.000 de euro pentru.

 

Reghe a ales să-şi ia adio de la stelişti printr-un mesaj postat pe Facebook. După cîteva zeci de minute, Reghe şi-a şters textul: Au fost doi ani de vis!!! Doi ani în care alături de un colectiv minunat am stabilit că reţeta câştigătoare conţine determinare, convingere, pasiune şi muncă. Doi ani în care am reuşit să ne eliberăm de presiunea tradiţiei şi să îmbrăţişăm profesionismul pentru a încerca să oferim acestui club ceea ce merită cu adevărat. Doi ani în care am căutat să aducem Steaua în zona performanţei de vârf pentru a putea depăşi acea perioada marcată de reputaţia unei mari forţe continentale, care nu-şi poate explică prezentul. Doi ani în care am muncit, am suferit, am luptat, am plâns, am învins! Doi ani care au fost şi vor rămâne cei mai frumoşi, doi ani din carieră mea. Îţi mulţumesc Mihai Stoica! Pentru prietenia ta, pentru profesionismul tău, pentru respectul tău, pentru înţelegerea şi susţinerea ta necondiţionată. Toate acestea mi-au asigurat un adăpost în vreme de furtună.[…] Îmi doresc enorm că acest calvar prin care treci să se termine şi mă rog să ţi se facă dreptate! Ţin să îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru că mi-a acordat şansă de a-mi îndeplini acest vis. Dansul spunea la un moment dat că îşi doreşte să facă Steaua să strălucească precum soarele sfânt. Astăzi, Steaua este un soare care luminează întreg fotbalul românesc. Sper că în curând să fie liber pentru că nu merită ceea ce i se întâmplă. Din fericire această perioada grea nu i-a învins credinţă, iar Gigi Becali va ieşi de-acolo mult mai puternic şi mult mai decis şi va avea ocazia de a se putea bucură de lacrimile de bucurie pe care le-a produs oamenilor din jurul sau prin toate faptele bune pe care le-a făcut. Acest om şi-a învins destinul când puţini se mai aşteptau, mai ales că destinul îl învinsese deja de câteva ori. Vreau să-i mulţumesc prietenului meu Teia Sponte… prietenul meu, omul care a crezut în mine şi s a luptat pe viaţă şi pe moarte să mă aducă la Steaua. Steaua nu se opreşte în loc pentru nimeni! Steaua merge înainte şi din fericire are cheia spre uşa care deschide drumul spre reabilitarea fotbalului românesc. Fiţi alături de echipa, de viitorul antrenor şi acordaţi-i acelaşi respect şi acelaşi sprijin pe care mi l-aţi acordat şi mie! Le mulţumesc jucătorilor mei! Succesul meu este, totodată, succesul unei echipe generoase la efort şi determinare. Astăzi Steaua este o echipa mare, insistenţă, muncitoare, ambiţioasă şi organizată. Va mulţumesc băieţi!!! Va mulţumesc pentru eforturile voastre, pentru muncă voastră, pentru devotamentul, sacrificiul şi încrederea voastră! SUNT FERICIT că am antrenat Steaua ŞI MĂ SIMT BINE pentru că am făcut performanţă!

Ultimul antrenor român care a antrenat la Al Hilal a fost Cosmin Olăroiu, perioadă în care a evoluat şi Mirel Rădoi.

Reghecampf a cîştigat două titluri cu Steaua, dar şi o Supercupă a României.

loading...