Breaking news

Regele Mihai I spune că românii protestează pentru că și-au pierdut încrederea

La zece zile de la izbucnirea protestelor naționale, Casa Regală a României reacționează și își prezintă poziția oficială față de românii care au ieșit în stradă.

Printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul Casei Regale, Regele Mihai I spune că românii au ieșit în stradă întrucât și-au pierdut încrederea în actuala putere.

Românii şi-au pierdut încrederea. Ei cer astăzi politicienilor un comportament public rupt complet şi definitiv de năravurile trecutului. Întreaga Familie Regală este alături sufleteşte de toţi cei care au în aceste momente nevoie de încurajare şi solidaritate„, se arată în comunicatul oficial al Casei Regale.

În comunicatul de presă se mai precizeazăși faptul că: Regele şi Principesa Moştenitoare urmăresc evenimentele cu profundă îngrijorare şi rămân hotărâţi să facă tot ce este în puterea lor pentru a apăra şi promova interesele României, fără să favorizeze nici o formaţiune politică. Aceasta a fost datoria Coroanei Române, în fiecare generaţie, şi va rămâne astfel în viitor.