Breaking news

Regele Mihai I nu va participa la înmormântarea Reginei Ana

loading...

Regele Mihai I al României nu va putea participa la funeraliile Reginei Ana. Medicii nu i-au dat voie Majestății Sale să facă deplasarea în România.

regele mihai IStarea de sănătate precară îl împiedică pe Regele Mihai I să vină în România pentru a lua parte la funeraliile soției sale, Regina Ana.

“Un colegiu alcătuit din cinci medici curanți ai Regelui Mihai I, de diverse specialități, au făcut recomandări împotriva participării Majestății Sale la funeraliile Majestății Sale Defuncte Regina Ana. Regele Mihai I va rămâne pe perioada Funeraliilor Regale în reședința din Elveția, alături de prieteni și apropiați, de angajați ai Casei Majestății Sale și de două maici ortodoxe detașate la reședință. Această decizie a fost luată cu mare părere de rău”, informează Casa Regală a României.

La funeraliile Reginei Ana vor lua parte principesa moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, principele Radu, principesa Elena, Alexander Philips Nixon, principesa Sofia, principesa Maria, Nicolae Medforth-Mills și Elisabeta Maria Biarneix.

La funeralii și-au anunțat prezența membri ai Familiilor Regale din Europa.

Regina Ana a României a murit pe 1 august la ora 13,45, la Spitalul din Morges, în Elveția.

Sâmbătă, pe 13 august, la ora 15,00, va avea loc slujba de înmormântare a Reginei Ana în Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Argeș.

loading...