Breaking news

Reduceri și de 56% la biletele pentru Trenul Zăpezii

Persoanele care aleg să circule în această iarnă cu Trenul Zăpezii, pot beneficia de REDUCERI importante care pot ajunge și la 56%.

tren cfrCFR anunță că reducerile la transportul cu trenul, se aplică pentru următoarele trasee:

1.pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur cu trenurile InterRegio între 31% și 56% (şi în cursul săptămânii în perioada ianuarie -februarie 2013);

2. între staţiile Brăila – Galaţi;

3. Oradea – Satu Mare, Dej Călători – Baia Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Târgu Mureş, la trenurile IR şi IC – reducerile sunt cuprinse între 30 – 45% la clasa I şi 30 – 50% la clasa a II-a;

4.posesorii de abonamente valabile la trenurile Regio pot să călătorească fără plata diferenţelor tarifare la trenurile InterRegio, cu anumite trenuri şi pe anumite rute: Orăştie – Alba Iulia, Teiuş – Şibot, Beia – Mediaş, Războieni – Alba Iulia.

5. prin oferta ‘Trenurile Zăpezii’ sunt reduceri de 25% la unele trenuri spre/dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamţ.

De asemenea, se pot alege şi alte variante tarifare care acordă reduceri la transport prin ofertele comerciale existente, vezi aici.

Distribuția biletelor se realizează pe următoarele canale: on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro (nu e necesara printarea biletului, se poate calatori in baza ID ului de comanda!); de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi automatele de vânzare din staţiile CFR.

>