Breaking news

Reduceri la aniversarea de 9 ani și tot mai multe game de produse în magazinul online PretzMic.ro

loading...

Consacrat pe segmentul de prețuri accesibile, magazinul online PretzMic.ro marchează în această perioadă aniversarea a 9 ani de la momentul lansării. Clienții pot profita de campania promoțională desfășurată în acest context, cu discounturi de până la 90% la o mulțime de produse.

E-shop-ul s-a consacrat pe segmentul de ceasuri de mână economy, atât modele ieftine de ceasuri pentru bărbați, cât și modele ieftine de ceasuri de damă. Cu timpul, nu numai că gama de ceasuri de mână a devenit tot mai variată, ci s-au lansat și alte categorii de produse.

De mare succes au fost în ultimii ani dispozitivele smartwatch și brățările smart fitness, dar și gadgeturile de tip boxă wireless, căști audio wireless sau baterie externă powerbank. De asemenea, categoria de ochelari de soare a devenit tot mai vizitată, mai ales că au fost selectate modele inclusiv de la branduri de renume, menținându-se prețuri accesibile.

Reprezentanții magazinului online subliniază că principiul de bază al PretzMic.ro este oferirea de produse de calitate, cu aspect și funcționare premium, la prețuri cât se poate de mici. Se mizează pe stoc propriu pentru cea mai mare parte a produselor. Principiul afacerii este acela de a realiza volum mare de vânzări, cu adaos comercial mic.

Astfel, în campanii promoționale precum cea actuală, aproape toate produsele de pe website ajung să aibă reduceri de zeci de procente! Se colaborează cu furnizori de încredere, care la rândul lor se axează pe raport calitate / preț foarte bun. În acest mod, se oferă clienților finali prețuri minime la o mare varietate de produse de bună calitate.

În ultimele luni, gamele de produse s-au diversificat și mai mult. Ceasurile bărbătești, ceasurile de damă, dispozitivele smartwatch și brățările smart fitness rămân în prim-plan, însă s-au dezvoltat multe alte categorii de produse în trend, care au cerere pe piață și care reprezintă inclusiv idei de cadouri pentru orice ocazie, pentru familie sau prieteni.

Acum, de pe PretzMic.ro se pot comanda accesorii fashion pentru femei și bărbați, de exemplu genți și rucsacuri, portofele, curele etc. De asemenea, există o mulțime de variante de bijuterii fashion – brățări, coliere, broșe, talismane, inele, cercei, pandantive la prețuri mici, dar cu un aspect deosebit. Multe produse sunt deosebite, inedite, de exemplu bijuteriile inscripționate cu mesaje precum „Te iubesc” în 100 de limbi.

Ce mai poți comanda din acest magazin online? Becuri de design, lămpi, lustre și alte produse de iluminat, boxe portabile Bluetooth, grătare și accesorii Barbeque. Multe alte produse pot fi descoperite pe website, gadgeturi și accesorii utile pentru casă sau pentru timp liber. Se pune accent mereu pe inovație, pe design, pe tehnologie de ultimă generație, dar accesibilă, în beneficiul utilizatorului.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, la nivel național. Există inclusiv varianta de livrare în lockere easybox (Sameday), pentru mai multă flexibilitate.

loading...