Breaking news

Record de audiență la ZDF în timpul semifinalei Germania – Brazilia

Peste 32 de milioane de nemți s-au uitat marți seară la semifinala Cupei Mondiale de fotbal disputată de Brazilia și Germania, de la Belo Horizonte.

zdf audienta semifinala germania - brazilia32,57 milioane de telespectatori au urmărit în Germania partida câștigată cu 7-1 în fața Braziliei. Nemții au stat cu sufletul la gură și au privit la tv cum echipa lor calcă în picioare Brazilia.

Semifinala Germania – Brazilia a fost transmisă de la ora 22.00, pe cel de-al doilea canal al televiziunii publice germane ZDF. 

Conform site-ului de specialitate Meedia, meciul a stabilit un nou record de audiență pentru televiziunea germană.

Semifinala a doborât precedentul record (31,1 milioane) deținut până în prezent de semifinala Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud, în care Germania a fost învinsă de Spania (0-1)

Site-ul Meedia precizează că un nou record de audiență ar putea fi stabilit duminică, la finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, unde Germania joacă cu trofeul pe masă.

În România, victoria la scor a nemţilor a fost urmărită la TVR 1 de 2.291.000 de telespectatori la nivel urban. Minutul de aur al semifinalei a fost înregistrat la ora 23:29, când în faţa micilor ecrane la nivel naţional se uitau 2,9 milioane de telespectatori.