Breaking news

Record Binance în România: Peste 13.000 de pizza au fost cumpărate cu 1 Bitcoin, în cadrul unui eveniment cu focus caritabil

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, a stabilit un record în cadrul unui eveniment cu o componentă caritabilă derulat în București – prin intermediul platformei, au fost achiziționate mai bine de 13.000 de pizza pentru 1 Bitcoin, peste așteptările inițiale de 10.000.

Printre beneficiarii evenimentului s-a numărat și Fundația Metropolis.

10.000 de pizza au fost achiziționate de către Daniel Niță, investitor în piața cripto din 2016 și creator de conținut axat pe Web3. De 13 ani, în data de 22 mai, comunitățile crypto sărbătoresc Bitcoin Pizza Day. Totul a început de la prima tranzacție cu BTC făcută de Laszlo Hanyecz, un programator din Florida, care a cumpărat două pizza mari cu 10.000 BTC – aproximativ 41 de dolari, în acel moment.

Timp de 12 ore, începând cu ora locală 12.00, comunitatea crypto și nu numai, influenceri din industrie, precum și comunități importante din alte domenii au beneficiat de work-shop-uri educaționale și au putut contribui la atingerea recordului de a cumpăra cel mai mare număr de pizza (10,000) în schimbul unui Bitcoin într-un singur eveniment, ce are un scop caritabil.

###

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

>