Breaking news

Recomandările lunii septembrie 2022 la Crime+Investigation

Crime+Investigation dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Motiv pentru Crimă. Crime+Investigation®

În luna septembrie, puteți urmări la Crime+Investigation următoarele producții:

Anunță-mă când ajungi acasă 

Premiera sâmbătă, 3 septembrie, ora 23:00

Titlul original: #TextMeWhenYouGetHome

Hashtag-ul #TextMeWhenYouGetHome („Anunță-mă când ajungi acasă”) a stârnit o conversație globală despre vulnerabilitatea și nesiguranța pe care o simt femeile atunci când sunt singure în locuri publice. Această nouă serie prezintă poveștile femeilor care au fost răpite, rănite și chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice.

În fiecare episod, poveștile lor sunt spuse prin interviuri emoționante, însoțite de reconstituiri ale evenimentelor, transcrieri ale convorbirilor telefonice și alte „urme” digitale lăsate în urmă de victime, folosite ulterior de anchetatori pentru a rezolva cazul. În mai multe episoade, femeile care au supraviețuit atacului agresorilor au ales să vorbească public despre experiențele lor.

Cazuri clasate

Motiv pentru crimă 

Titlul original: Motive To Murder

Premiera 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 21:00

Când un distins medic al Marinei SUA și soția sa sunt înjunghiați în casa lor din San Diego, poliția pornește în căutarea unui ucigaș brutal. Când un bunic iubit dispare în zona rurală a statului Utah, un simplu caz de dispariție devine o crimă complexă de răpire și o crimă șocantă. Iar atunci când în spitale din New Jersey și Pennsylvania pacienții mor în mod misterios, se răspândește un zvon conform căruia aceasta este mâna unui ucigaș în serie.

Seria „Motiv pentru crimă” face o analiză psihologică a cazurilor de crimă care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume: de la crime pasionale și criminali în serie la crime de ocazie și împușcături în masă.

Orașul Crimelor – Sezonul 1

Titlul original: Murdertown

Premiera 5 septembrie, lunea, de la ora 23:00

Actrița și prezentatoarea Katherine Kelly (Happy Valley; Secrete oficiale) prezintă unele dintre cele mai șocante crime din Marea Britanie, făcând o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale.

Seria documentară reconstruiește pas cu pas rezolvarea crimelor, prezentată din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare.

În fiecare episod Katherine Kelly călătorește în orașele și comunitățile locale unde au avut loc crimele pentru a expune poveștile tragice și modul în care viețile și locurile sunt afectate de crimele șocante.

Cazuri clasate | Sezonul 2B

Titlul original: Cold Case Files

Premiera joi 22 septembrie, ora 23:00

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice și a noilor dovezi, polițiștii și detectivii încearcă să dezlege cazurile și să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie ale unui criminal despre moartea surorii sale până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptașul unei crime, acești detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva crime vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovați în fața justiției.

Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice și relatări la persoana întâi de la detectivii și apropiații care au trăit experiențele îngrozitoare.

>