Breaking news

Recomandări de cărţi ieftine pentru această perioadă

In ideea in care azi, oamenii citesc mai mult, pentru a se mai rupe de realitatea unor zile in care panica este o caracteristica predominanta, Printre Carti le ofera cititorilor posibilitatea de a cumpara carti ieftine, din categorii diverse – dezvoltare personala, romane cu subiecte atractive, carti din toate domeniile de interes.

In aceasta perioada in care se sta mai mult acasa, oamenii incearca sa gaseasca solutii pentru a petrece momente cat mai frumoase in familie.  Partenerii de viata comunica mai mult, pregatesc retete culinare, parcurg albume de arta, albume foto, citesc, sau gasesc alte activitati astfel incat timpul sa treaca mai usor si sa se simta mai bine.

Cu aceasta pandemie insa multi au constientizat si ce le lipsea inainte ca aceasta sa se instaleze. Poate comunicarea cu cei dragi, poate atentia la nevoile celorlalti si, acest “poate”, ar mai aduce in discutie numeroase variante de raspuns.

Fericirea vine din detalii

Poate ca dupa aceasta perioada, multi vor continua sa creada, asa cum o fac si acum, ca fericirea vine din detalii si nu este asigurata intotdeauna de valori materiale.

Iubitorii de lectura, de exemplu, pot fi fericiti atunci cand se refugiaza intre paginile unei carti. Mai mult de atat, infometatii de lectura sunt acei oameni care citesc mai multe volume luna de luna, si vor fi fericiti cand in anticariat vor gasi titluri noi, pe care nu le-au citit, la preturi accesibile.

In aceasta idee, PrintreCarti.ro, unul dintre cele mai cunoscute anticariate online, propune urmatoarele titluri pentru perioada in care cei mai multi au timp pentru citit, stand acasa.

Carti ieftine din anticariat cu subiecte interesante

Conversatii cu Dumnezeu

Cele trei volume scrise de Neale Donald Walsch sunt o adevarata revelatie pentru cititori. Potrivite pentru cei care se bucura de o lectura profunda, cartile sunt un element important pentru toti aceia care isi doresc sa parcurga drumul regasirii de sine. Pe parcursul lecturii,  se vor descoperi noi puncte de vedere asupra cursului vietii, iar legaturile dintre cititor si Dumnezeu, dar si dintre cititor si sinele sau, vor deveni mult mai puternice.

Cele cinci limbaje ale iubirii

Aceasta perioada in care foarte multi cititori beneficiaza de mai mult timp liber este ideala pentru a se acorda mai multa atentie dezvoltarii personale. Cartea lui Gary Chapman il invata pe cititor limbajul iubirii, astfel incat sa traiasca in armonie deplina cu partenerul de viata.

Noaptea de Sanziene

Un roman mitic scris de Mircea Eliade, in stilul caracteristic, in care toate personajele sunt in cautarea semnelor si a Dumnezeului ascuns. Fiind afectate de propria existenta, de faptul ca istoria pare ca doreste sa ii tina prizonieri si de faptul ca viata pare sa nu aiba sens, personajele lui Eliade se refugiaza in mituri si in simbolism, urmand ideea conform careia semnele divinitatii trebuie cautate si intelese perpetuu, pentru a da un sens existentei.

In concluzie, lectura poate sa poarte cititorul in locuri sigure si frumoase, iar Printre Carti, oricine se va simti mai bine.