Breaking news

RECENZIE: YOUTH SHOW editia #2 BUCURESTI

Dupa 3 saptamani de la prima editie a YOUTH SHOW, vineri (10 august 2018) a avut loc si a doua editie, in acelasi loc, dedicat tuturor iubitorilor de arta: Le Jardin Des Artistes.

loading...

Aseara, relfectoarele au stat pe artisti precum: Sabin Cojocaru (Romanii au Talent), Claudiu Dumitrache, Maria Molfea, Alex Stremiteanu (X Factor), Anda Marin, Renata Iager (Vocea Romaniei Junior), Bimp (Romanii au Talent), Andrei Puica (X Factor), Edi Stefan, Viorel Tudorache (X Factor), Hypnotic Sister, Gabriel Mg, Lorenzo Heel, Mihena Serban, Corina Chirila sau Valy Jacob.

Dupa ce mai multe personalitati ale vietii publice din Romania au promovat spectacolul in mediul online, Gradina Artistilor a fost plina, momentele artistice desfasurandu-se intr-o armonie care nu te putea lasa sa pleci. In timp ce altii se comportau ca niste animale la cativa kilometrii distanta, , tinerii artisti de la Asociatia Tinerilor Artisti Din Romania au ales sa faca abstractie de aceste acte si sa se distreze alaturi de iubitorii de arta.

Ne dorim ca acest spectacol sa ajunga la multe editii. Deja localurile din Bucuresti ne solicita acest spectacol iar noi am ales ca urmatorul YOUTH SHOW sa fie pe o terasa a etajului 4 la Palatul Parlamentului.” – Claudiu Dumitrache, presedintele Asociatiei Tinerilor Artisti Din Romania.

Dupa un spectacol cu dans, beatbox, arta picturii, muzica live si atmosfera de vis, evenimentul s-a incheiat cu o surpriza pentru Sabin Cojocaru, a carei zi de nastere a fost srabatorita pe scena. Tanarul dansator supra-numit Emil Rengle Jr., a sfarsit cu capul in tort.

Director artistic: Claudiu Dumitrache
Producatori: Florenta Marin, Alexandru Marin

 

IMAGINI:

     

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian