recentNEWS.ro, un nou site de știri a fost lansat de curând în România

Site-ul de știri naționale și internaționale, recentNEWS.ro, lansat pe 28 ianuarie 2015, a reușit să atragă în primele 30 de zile de existență, aproximativ 9000 de vizitatori unici.

recentnewsÎn doar 30 de zile, recentNEWS.ro, un site de știri independent, a reușit să obțină date de trafic foarte bune, ținând cont de concurența acerbă din mediul online pe segmentul de știri.

În perioada 28 ianuarie – 28 februarie 2015, recentNEWS.ro a reușit să atragă 8891 de vizitatori unici, 11,199 de vizite și 87.674 de pagini vizualizate și 434 de like-uri în mod natural, fără a fi cumpărate.

Cea mai citită știre de pe site a fost ”Elena Udrea l-a denunțat pe Traian Băsescu la DNA”, cu 5544 de afișări.

În primele 30 de zile au fost publicate 333 de știri, adică o medie ce 11 știri, cele mai importante din țară și străinătate. Rezultatele sportive ale românilor, pe plan internațional au un loc aparte la recentNEWS.ro, având prioritate zero în publicare și promovare.

Toate aceste cifre obținute în prima lună de existență, dau încredere echipei recentNEWS.ro că în luna martie lucrurile vor evolua și mai mult și în scurt timp, media vizitatorilor va fi de circa 1000 per 24 de ore.

recentNEWS.ro îți oferă zi de zi, 24 din 24, 7 zile din 7, știrile care contează. Oră de oră, aflii de la recentNEWS.ro tot ce se întămplă important în România dar și în lume.

Zilnic reflectăm cele mai importante știri din politică, sport, muzică, teatru, film, economie, sănătate, social, show-biz și mass media.

Demarăm anchete jurnalistice de amploare pentru a dmasca coruții și abuzurile din instituțiile statului. Dar susținem și promovăm și românii talentați.

Tot ce trebuie să știi într-o zi, în materie de evenimente, știri, breaking news-uri, aflii de la recentNEWS.ro, un site de știri care te ține la curent cu știrile.

>