Breaking news

recentNEWS.ro a înregistrat un trafic uriaș în aprilie, de peste 41.000 de vizitatori unici

A treia lună de existență în mediul online, i-a adus site-ului de știri recentNEWS.ro, un trafic record. Potrivit cifrelor furnizate de Google Analytics, în aprilie, peste 41.000 de persoane au vizitat site-ul de știri.

recentnews.ro - trafic41.308 vizitatori unici au trecut pragul site-ului de știri www.recentnews.ro, în luna aprilie 2015, adică zilnic, în aprilie 1376 de persoane au intrat pe site și au citit știri.

Cei peste 41.000 de vizitatori unici au vizualizat împreună în luna aprilie 51.954 de pagini pe site-ul de știri.

Este cel mai mare trafic înregistrat de recentNEWS.ro de la lansare. Comparabil cu prima lună de existență, când au fost înregistrați 9000 de vizitatori unici, în aprilie, traficul a crescut de 4,5 ori.

recentNEWS.ro îți oferă zi de zi, 24 din 24, 7 zile din 7, știrile care contează. Oră de oră, aflii de la recentNEWS.ro tot ce se întâmplă important în România dar și în lume.

Zilnic reflectăm cele mai importante știri din politică, sport, muzică, teatru, film, economie, sănătate, social, show-biz și mass media.

Demarăm anchete jurnalistice de amploare pentru a demasca corupții și abuzurile din instituțiile statului. Dar susținem și promovăm și românii talentați.

Tot ce trebuie să știi într-o zi, în materie de evenimente, știri, breaking news-uri, aflii de la recentNEWS.ro, un site de știri care te ține la curent cu știrile.

În primele trei luni de existență, recentNEWS.ro a publicat 800 de știri, adică o medie de 9 știri per zi. Iar numărul mediu de vizitatori unici în cele 90 de zile este de 705.

În primele trei luni de existență, recentNEWS.ro a adunat pe pagina oficială de facebook, 679 de like-uri. recentNEWS.ro este un site de știri independent, lansat pe 28 ianuarie 2015.

>