Breaking news

Reality-show-ul The Ultimate fighter va fi transmis de GSPTV

The Ultimate fighter, reality-show-ul produs de rețeaua de televizune Fox Network și UFC (Ultimate Fighting Championship), va fi difuzat în premieră în Rmânia de postul de sport GSPTV.

The Ultimate fighterReality-show-ul în care 16 luptatori de MMA (mix martial arts) locuiesc împreună într-o casă și luptă în fiecare săptămână pentru un contract de multe milioane de dolari, va debuta maine, de la ora 21:30, la GSPTV.

Aflat la cel de-al 18-lea sezon și având audiențe amețitoare în toate țările în care este difuzat, reality-show-ul “The Ultimate Fighter” (TUF), aduce în fața telespectatorilor o premieră absolută: este pentru prima dată când în casă sunt echipe mixte formate din opt băieți și opt fete, iar căpitanii celor două echipe sunt femei: Ronda Rousey și Miescha Tate.

În episodul final al seriei, cele două luptătoare se vor înfrunta direct, într-un meci în care adrenalina și senzațiile tari sunt 100% autentice. Ronda Rousey este superstarul UFC-ului și campioana mondială a diviziei feminine.

Este neînvinsă, câștigând toate meciurile sale în mai puțin de cinci minute prin același procedeu. În topul revistei “Maxim” al celor mai sexy femei din lume, Ronda ocupă locul 29, fiind înaintea multora dintre frumusețile de la Hollywood, iar luna acesta revista i-a dedicat coperta.

Frumoasa luptătoare de UFC este și actriță; telespectatorii GSPtv o pot admira în “Fast & Furious 7”, dar și în “The expendables 3”.

Adversara Rondei și căpitanul celeilalte echipe este Miescha Tate, la rândul ei un sex symbol, luptătoarea pozând nud pentru celebra revistă “Sport Ilustrated”.

Cele două se urăsc de moarte pentru că, în timpul unuia dintre meciuri, Ronda i-a rupt mâna Mischei.

Cum vor evalua lucrurile în casa “The Ultimate Fighter” și cât de “cuminți” vor fi echipele, aflați urmărind “The Ultimate Fighter”, în fiecare joi, de la ora 21:30, la GSPTV.

>