Breaking news

Realitatea TV rămâne fără vedete. Și Mirela Vașadi și-a dat demisia

Contiună demisiile de la Realitatea TV. Vedetele postului de știri continuă să plece una câte una. Ultima care și-a anunțat demisia este știrista Mirela Vașadi.

Din cauza problemelor financiare, postul de știri Realitatea TV rămâne fără vedete.

Mirela Vașadi și-a anunțat demisia de la Realitatea TV și a anunțat că va merge la noul post de știri economice, Money ro TV.

Dragii mei, este cea mai grea decizie în cei opt ani de Realitatea TV. A venit vremea să mă retrag. Am trăit împreună evenimente pline de emoție: au căzut guverne, au fost suspendați președinți de stat, au fost arestați politicieni și magistrați, ne-am luptat cu pixelul albastru, ne-am cutremurat ori ne-am inzăpezit. Nimic nu ne-a scăpat. Tocmai de aceea oamenii de la Realitatea se regăsesc în toate televiziunile din România. Vă mulțumesc tuturor că ați împărtășit cu mine, în toți acești ani de creștere, senzațiile de a fi în direct 8.848 de ore. Așa, cam cât Everestul, Va imbratisez cu drag”, este mesajul Mirelei Vașadi, trimis către colegii de la Realitatea TV.

În ultima lună și jumătate au mai pătăsit postul și vedetele: Adriana Nedelea, Diana Enache și Paula Rusu. Altături de vedetele tv au plecat și reporteri, editori, operatori și prodcuători tv. Toți au migrat către posturi de știri concurente, tot din auza problemelor financiare ale televiziunii Realitatea TV.

>