Breaking news

RCS & RDS reduce prețurile la televiziunea digitală

loading...

Începând cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o nouă ofertă de televiziune prin cablu, respectiv două pachete TV, unul de televiziune analogică (pachetul Analogic), altul de televiziune digitală (pachetul Digital).

Începând e la 1 ianuarie 2013, pachetul Analogic are până la 60 programe TV de la  RCS & RDS şi costă 25 lei lunar în timp ce pachetul Digital are până la 100 canale TV cu sunet şi imagine digitale şi este în valoare de 29 lei.

Pachetul Digital poate fi completat cu opţiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opţiune care conţine canale pentru adulţi. Compania oferă primul echipament SD pentru recepţie digitală în custodie.

Cele două pachete noi înlocuiesc în oferta operatorului pachetul analogic de tip “Bază” şi pachetul digital “Extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de bază completat cu extraopţiunea “Extra”).

În acord cu noua ofertă, abonaţii fostelor pachete digitale “Extra” şi ai extraopţiunii “Extra” vor beneficia în continuare de opţiunea Adult şi vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmând să plătească 30 de lei în loc de 32 lei, începând cu decembrie 2012.

Pentru fostele pachete digitale Bază şi Bază Special nu se aplică modificări de tarife.

loading...