Breaking news

Răzvan și Dani dau deșteptarea din 11 iulie de la malul mării

Un nou sezon al îndrãgitului matinal “Neatza cu Rãzvan şi Dani”, de la Antena 1 se apropie de final, însã înainte de a se pregãti de vacanţã, echipa a hotãrât sã mute platoul emisiunii pe nisip, pe litoralul românesc, pentru urmãtoarele douã sãptãmâni.

neata cu razvan si dani de la mare“Ne apropiem de finalul celui ma bun sezon al emisiunii, ca cifre, şi pentru asta le mulţumim celor de acasã, pentru cã au ales sã îşi înceapã fiecare dimineaţã alãturi de noi. Drept recompensã, producãtorii au decis sã ne premieze cu douã sãptãmâni pe plajã. E deja tradiţie faptul cã încercãm sã aducem marea mai aproape de cei care nu reuşesc sã ajungã anul ãsta pe litoral şi le promitem trei ore de distracţie, muzicã bunã, concursuri şi milioane de zâmbete!”, a declarat Rãzvan Simion.

Astfel, Rãzvan, Dani, Flavia, Amalia şi Vlãduţ dau startul distracţiei în fiecare dimineaţã, de la ora 08.00 pe plaja Algida din Mamaia şi îi aşteaptã pe toţi cei prezenţi pe litoral la trei ore de distracţie, jocuri, concursuri şi mini-recitaluri ale unora dintre cei mai în vogã artişti ai momentului.

“Aşteptãm alãturi de noi oameni din toatã ţara, care în mod normal nu au ocazia sã ne întâlneascã în carne şi oase şi cãrora le aducem aproape atât artişti care sunt deja la mare, cât şi unii care de obicei nu prea sunt vãzuţi pe litoral şi, recunoaştem, nu ne e uşor sã facem asta”, a povestit Dani.

Nicole Cherry, Claudia Pavel, Sj Sava & Raluka, Dj Rinno & Sylvia, Tara feat Cortes, Amna, Anda Adam, Nonic, Alessia, Emil Lasaria feat Caytlin, F Charm feat Serena, Mike Diamonds, Giulia, Dorian, Neylini, Narcotic Sound, Vano Tek, Celia, Mandinga, Nadir, Jo, Florin Ristei, Gipsy Casual sunt doar câţiva dintre cei care le vor fi alãturi matinalilor în aventura de la mare.

Imediat dupã încheierea acestui sezon al emisiunii “Neatza”, Rãzvan şi Dani încep o nouã perioadã de foc – audiţiile cu juriu în cel de-al şaselea sezon al super show-ului “X Factor”, ce va fi difuzat în aceastã toamnã, la Antena 1.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptâmãnâ într-un mall, în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

echipa neata antena 1

>