Breaking news

Răzvan Sava, ales primar general interimar la București, după demiterea lui Ștefănel Marin

loading...

Consilierul general PNL Răzvan Sava a fost ales miercuri, primar interimar al Capitalei, la o zi după ce Ștefănel Marin a fost demis de către Consiliul Municipal.

razvan savaRăzvan Sava a fost ales primar interimar cu 34 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă. Noul edil interimar a fost ales în şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

“Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei RADET, vreau ca împreună cu cei din conducerea acestei regii să stabilim măsuri clare, astfel încât bucureştenii să nu aibă probleme cu furnizarea de apă caldă şi căldură, mai ales acum, în pragul iernii. În acest sens, voi convoca în cel mai scurt timp o şedinţă de lucru. A doua prioritate o reprezintă întrunirea comitetului de iarna pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru sezonul rece. Următoarea măsura pe care o voi aplica este afişarea pe site-ul PMB a tuturor contractelor aflate în derulare, astfel încât bucureştenii să poată vedea clar unde se duc banii din taxe şi impozite. De asemenea, voi demara contractarea de urgenţă a serviciilor de audit pentru a avea o imagine cât mai exactă asupra situaţiei din primărie”, a declarat noul primar interimar, Răzvan Sava.

Ştefănel Dan Marin, a declarat miercuri că revocarea să a fost un joc politic, iar criza RADET a fost artificial creată, şi că din respect pentru consilierii generali nu a participat la şedinţa de marţi în care a fost demis.

Fostul edil a spus că a venit să mulţumească celor care l-au susţinut în timpul mandatului său, dar nu face acest lucru şi faţă de cei care au venit să îi ceară lucruri încercând astfel să protejeze diverse interese.

“Nu am participat la şedinţa de ieri din respect pentru dumneavoastră, să nu influenţez o decizie luată de o săptămâna. E bine să gândim cum vom sprijini administraţia. (…) După ce am vizualizat înregistrarea şedinţei de ieri am rămas uimit de acuzaţiile aduse, în special legate de RADET“, a spus Ştefănel Marin.

Noul primar general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, este inginer, are un teren în oraşul Pantelimon, un apartament în sectorul 1, precum şi un autoturism de lux, iar din anul 2012 este consilier general al Municipiului Bucureşti, rezultă din declaraţia sa de avere.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>