Breaking news

Răzvan Nicolescu, directorul TVR 2, suspendat din funcție

Directorul TVR 2  a fost suspendat din funcţie de către preşedintele – director general al Televiziunii Române, în urma scandalului cu prostituate de lux în care este implicat.

Razvan-NicolescuPână când insanța nu se va pronunța cu privire la dosarul cu prostituatele de lux în care este implicat și Răzvan Nicolescu, acesta rămâne suspendat de la conducerea TVR 2.

Directorul General al TVR, Andi Lăzescu, a  luat această decizie de comun acord cu directorul TVR 2 pentru ca imaginaea postului să nu fie afectată.

Responsabilităţile lui Răzvan Nicolescu la conducerea TVR 2 au fost preluate de Horia Romanescu, directorul Direcţiei Strategie Programe din TVR

Andi Lăzescu a mai spus că Răzvan Nicolescu va rămâne în continuare angajat al Televiziunii Publice.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată, în prima parte a lunii noiembrie, pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT a susţinut la momentul respectiv că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

În dosarul cu pricina mai apar și numele deputaților Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, al artistului Adrian Enache, dar şi cel al directorului TVR 2, Răzvan Nicolescu.