Breaking news

Răzvan Lucescu, demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești, la doar șase luni de la numire. În locul său, conducerea clubului de fotbal l-a adus pe Gigi Mulţescu.

razvan lucescuRatarea calificării în Grupele Europa League l-a costat funcția pe Răzvan Lucescu.  FC Petrolul, a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, demiterea lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a ajuns antrenor la Petrolul la 11 martie, după ce Cosmin Contra a plecat în Spania, la Getafe.

Petrolul Ploiești, cu Lucescu la conducere, a terminat ediţia trecută a campionatului pe locul 3.

Până acum , în noul sezon al Ligii I, Petrolul se află pe locul 4, cu un total de 14 puncte, după patru victorii două egaluri şi o înfrângere.

FC Petrolul a fost eliminată în play-off-ul Ligii Europe de Dinamo Zagreb, după 1-3 la Ploieşti şi 1-2 în Croaţia.

Gigi Mulţescu, în vârstă de 62 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu Petrolul, timp în care va încasa un salariu lunar de 8.000 de euro, iar în cazul în care va aduce titlul la Ploieşti va primi şi un bonus de 50.000 de euro.

Gheorghe Mulţescu a mai fost antrenorul echipei Petrolul Ploiești și în 2003 și 2012. El a mai antrenat în carieră și la alte 17 echipe: Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara,  Jiul Petroşani, FC Braşov, Universitatea Cluj, FC Vaslui, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ și Gaz Metan Mediaş.