Breaking news

Răzvan Fodor va fi tătic

loading...

Actorul Răzvan Fodor, interpretul lui Sarpe din telenovela “Iubire și onoare”, difuzată de luni până joi, de la 20.30, la Acasă TV are toate motivele să fie fericit- s-a căsătorit de curând cu Irina, aleasa inimii, și în câteva luni va fi tătic.

razvan.fodorCei doi tineri căsătoriți plănuiseră de ceva timp să aibă un copil dar au avut întâi un hop de trecut.

Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, așa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am asteptat să termine Irina ultimul an de facultate”, spune amuzat Răzvan.

Însărcinată în 4 luni, Irina Fodor nu știe încă dacă va avea o fetiță sau un băiat, însă își dorește un copil sănătos: “O să ne bucurăm că a venit pe lume și o să îl iubim la fel de mult orice ar fi”, spune fericită mămica.

O să avem chiar și ce să-i povestim de la nunta părinților lui la care a luat și el parte – că tati a băut cu prietenii și a ascultat muzica rock toată noaptea, că mami a fost cea mai frumoasa și s-a căsătorit pentru buletin de București”, glumește Răzvan.

Și dacă pentru o fetiță numele e deja stabilit, dar ținut secret, Răzvan spune că va fi în încurcătură dacă copilul va fi băiat. “Nu știu cum o să-l cheme, nu ne-am decis încă. Sunt mai atent atunci când mamele își striga copiii în jurul meu, poate mă inspiră ceva”, spune Răzvan Fodor.

loading...