Breaking news

Răzvan Burleanu, ales președinte al Federației Române de Fotbal

loading...

Federația Română are de azi un nou președinte. Răzvan Burleanu a fost ales de Adunarea generală în fruntea forului care gestionează fotbalul românesc.

razvan burleanu - frfRăzvan Burleanu, președinte a Federației Române de Minifotbal și al Federației Europene de Minifotbal, este pentru următorii patru ani de zile șeful FRF.

Răzvan Burleanu l-a învins în turul doi al alegerilor pentru șefia FRF, pe Vasile Avram. Primul a primit 113 voturi din partea membrilor Adunării Generale iar cel de-al doilea doar 60.

Vreau să vă mulţumesc pentru încredere. V-am promis performanţă. V-am promis echidistanţă. De mîine trecem la treabă. Trebuie să completăm echipa în primele 2 luni. Nu putem să conducem fără să ne consultăm. Domnului Kassai îi aştept demisia mîine dimineaţă pe biroul meu. Voi preşedintele tuturor, nu numai celor care mi-au dat votul. Această victorie vi se datorează. După 24 de ani de închidere, cît domnia lui Ceauşescu, în care FRF arăta exact ca România de înainte de ’89. Vrem performanţă pe toate planurile. Nu vor mai fi derapaje. Alegerile de azi transmit un mesaj foarte puternic“, a spus Răzvan Burleanu.

În cursa pentru șefia FRF se aflau până ieri 6 candidați: Gheorghe Popescu, Răzvan Burleanu, Vasile Avram, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu și Gheorghe Chivorchian. Însă Gheorghe Popescu a fost nevoit să își retragă candidatura după cei eiri Curtea de Apel București l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul transferurilor. Astfel că azi în cursă au rămas doar cinci. În timpul prezentărilor programelor de candiați, Marcel Pușcaș a anunțat că se retrage și că va susține candidatura lui Răzvan Burleanu. Astfel că după primul tur de scrutin, cele mai multe voturi le-au primit Burleanu și Avram care au ajuns în turul doi.

Tot azi, Mircea Sandu, care se afla la șefia FRF de 24 de ani, a fost ales președinte onorific al FRF și va primi pe viață, un salariu de 75000 de euro pe an de la federație și 5300 de euro pe lună de la UEFA, tot până la sfârșitul vieții.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian