Răzvan Burleanu candidează pentru șefia Federației Române de Fotbal

Răzvan Burleanu, președinte al Federației de Minifotbal din România și al Federației Europene de Minifotbal, vrea să devină șef al Federației Române de Fotbal.

razvan burleanuRăzvan Burleanu este decis să se bată pentru șefia FRF, cu marele fotbalist, Gică Popescu.

La fel ca foarte mulți iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiți de tot cea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal așa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizațională, să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori și principii, management orientat spre performanță și leadership responsabil’”, a precizat Răzvan Burleanu.

Burleanu, 29 ani, își va lansa oficial candidatura și își va prezenta programul său de guvernanță sportivă cu prilejul unei conferințe de presă, programată luni 25 noiembrie la Hotel Novotel, la ora 14,00.

În 2007, Burleanu, fiul unui cunoscut fotbalist de la FCM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț, s-a lansat în proiectul dezvoltării minifotbalului, cu care a început de la zero și a ajuns în șapte ani să aibă o recunoaștere națională și mai ales internațională, fiind ales președinte al federației europene în 2012 și vicepreședinte al federației internaționale în 2013.

Sub mandatul său, România a devenit de patru ori consecutiv Campioană Europeană la Minifotbal.

>