Breaking news

RATB va suplimenta transportul public în noaptea de Revelion

La cumpăna dintre ani, RATB are program special pentru a putea face față numărului mare de pasageri care se vor perinda pe la revelioanele organizate fie în aer liber fie la Romexpo.

autobuz RATBLiniile de tramvai 1 şi 41, precum şi cele 24 linii de noapte vor fi menţinute în circulaţie în noaptea dintre ani.

Tramvaiele liniei 41 vor circula la intervale de 15 minute, iar cele ale liniei 1 la 20 minute. Pe durata întregii nopţi, autobuzele liniilor de noapte vor circula la fiecare 40 de minute.

Și Metrorex a conceput un program de sărbători. Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Revelion la un interval de circa 20 minute, iar în zilele de 31 decembrie si 1, 2 ianuarie, acestea vor sosi la un interval cuprins între 4-10 minute.

In zilele de 1 şi 2 ianuarie 2013, trenurile vor circula după următorul interval, specific zilelor de sărbătoare:

-Pe Magistrala 1 (Republica – Dristor 2) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei), trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

-Pe tronsonul comun al Magistralelor 1 şi 3 (Dristor 1 – Eroilor), trenurile vor circula la un interval de 4 – 5 minute.

-Pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera), trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

-Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu), trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

Metrorex anunţă că în zilele de 28 şi 31 decembrie 2012 pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) trenurile vor circula după un mers specific zilelor lucrătoare, la un interval de 4 – 9 minute.

În zilele de 3, 4, 12 şi 19 ianuarie 2013, precum şi în intervalul 7 – 11 ianuarie 2013, trenurile de metrou vor circula astfel:

-Pe Magistrala 1 (Republica – Dristor 2) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei), trenurile vor circula după un mers specific zilelor lucrătoare, la un interval de 7 – 9 minute.

-Pe tronsonul comun al Magistralelor 1 si 3 (Dristor 1 – Eroilor) trenurile vor circula la un interval de 4 – 5 minute.

-Pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) trenurile vor circula la un interval 4 – 9 minute.

-Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

În funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, va introduce trenuri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în condiţii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă.

>