Breaking news

Rasfata-te cu un body to body massage London pentru relax total!

 

Omul modern are nevoie de relaxare fiindcă muncește foarte mult și este stresat de multe aspecte ale existentei sale. Perspectiva somajului il sperie, mai ales ca are datorii pe 20-30 de ani.

El se confrunta cu criza timpului  si mai nou cu toate crizele generate de coronavirus.

Participarea la evenimente si concerte este restrictionata sau interzisa.

In trecut, se bucura sa mearga la mall, sa serveasca masa la restaurant, apoi sa vada un film cu o punga cu pop corn si o sticla de suc la dispozitie.

Din cand in cand se mai ducea la meci si se descarca emotional strigand de cate ori echipa sa favorita marca. Acum si stadioanele au ramas goale.

Omul care nu se relaxeaza tinde sa se robotizeze. Fiecare zi seamana cu alta, mai ales daca serviciul este monoton.

 

Parcul, loc de relaxare in care purtarea mastii de protectie este obligatorie

 

E noiembrie si peisajul este de vis, fiindca nu au cazut  toate frunzele, pe lac inoata gratios lebedele cu puii lor. Bate vantul usor, pe cer se vad si se aud cocori plecand.

Dansul frunzelor in aer este feeric. Lumea iese in parc sa il admire, dupa cum iese iarna sa admire baletul fulgilor.

Pe alei se poate alerga usor, iar cand bancile sunt uscate, barbatii se asaza pe ele, admirand doamnele cochete care trec gratioase prin parc.

Stau asa, privind la frunzele care cad, la covorul tesut de mainile harnice ale toamnei pe pamant si in mintea lor dau masca jos frumoaselor care trec pe alei imbricate si ele in culori autumnale.

Barbatii incearca sa isi imaginze ce fel de buze are diva cu ochi verzi ca iarba, care este forma gurii domnitei elegante in haine maronii, cum stralucesc dintii tinerei rafatate care rade in hohote pe sub masca.

 

Pentru barbati exista destule terapii relaxante, pe langa privitul meciului si o bere rece cu prietenii. Cand un barbat decide sa se relaxeze total, trup si suflet, acesta merge la body to body massage London pentru o sedinta de neuitat, dar are la dispozitie si alte posibilitati de relaxare.

 

E liniste deplina in camera parfumata, cu o lumina difuza. O muzica in surdina si senzuala invadeaza atmosfera camerei pe tot parcursul sesiunii.

Uleiul aromat invadeaza fiinta si stimuleaza imaginatia.

Barbatul inchide ochii si se viseaza pe dealurile satului natal. Se plimba printre vii si simte aroma strugurilor parfumati, se opreste sa le bea sangele, alearga prin funze si nu se mai satura sa respire mirosul amarui al frunzelor de nuc.

Acolo, singur in mijlocul naturii, fata in fata cu infinita frumusete a locurilor isi poate da masca jos.

Asa poate simti sarutul razelor de soare pe buze sau buzele reci ale vantului pe obraz.

 

Relaxare in fata computerului

Jocurile online captiveaza pe toata lumea si o jumatate de ora petrecuta jucand jocul favorit echivaleaza cu o zi de concediu petrecuta pe un taram exotic. Nu trebuie ca jocul sa dea dependenta, ci omul sa se ridice din fata dispozitivului dupa ce simte ca s-a odihnit si ca a eliminate toate energiile negative acumulate intr-o zi.

Sunt jocuri in care barbatul este luptator de elita, erou din Evul Mediu sau dimpotriva, infractor. In alte jocuri este fermier si trebuie sa duca oile la pascut, sa adune cat mai multe legume, fiindca sunt stabilite numere pentru fiecare legume in parte si in cazul in care nu „face planul”, nu trece la nivelul urmator.

 

Barbatii se relaxeaza si mesterind

Multi barbati se relaxeaza reparand un dulap sau o usa, mesterind o anexa sau facand curatenie in gradina.

Altii picteaza. Nu exista satisfactie mai mare pentru ei ca aceea sa vada lucruri utile care le ies din mana si mai ales sa fie laudati pentru ele!

Barbatii se relaxeaza cand monteaza un pat sau o biblioteca, fiindca lumea suruburilor este a lor.  Dupa ce au terminat de migalit cu folos, barbatii isi doresc sa spuna povesti si sa fie ascultati de partenera lor de viata, in timp ce ciocnesc un pahar de vin rosu.

Poate urma un film romantic la televizor sau unul de pe internet si soapte dulci si o noapte de vis. Amintire cu amintire se completeaza albumul tineretii cu tot ce este mai frumos.

 

Sporturile extreme ii incanta

 

Catararul pe pereti stancosi ai muntelui, cu echipament de protectie adecvat, un zbor cu parapanta sau o ora de parasutism ajuta la eliberarea oboselii acumulate si la consumul caloriilor accumulate in urma meselor copioase.

Condusul unei masini de teren pe trasee dificile reprezinta o alta provocare de care este incantat barbatul modern.

La fel de mult valoreaza o ora de inot in piscina de acasa sau in bazinul din oras.  Toti muschii sunt pusi sa lucreze, in plus apa incarca energetic si ofera o stare de bine.

O ora in sala de gimnastica printre aparate inseamna un trup sculptat de care sunt atat de multumiti barbatii.

Barbatii au nevoie de relaxare, fiindca ei isi protejeaza familia si isi asuma cele mai multe responsabilitati.

Barbatii trebuie sa fie mereu puternici, nu au voie sa clacheze sau sa oboseasca si tocmai de aceea se impune sa isi gaseasca singuri sursele de relaxare.

Sporturile extreme genereaza atata teama pentru viata, incat stresul si eventualele suparari sunt uitate.

Sigur ca nu trebuie exagerat si echipamentele de protectie nu trebuie sa lipseasca. In orice caz, viata este unica si fiecare om trebuie sa si-o faca frumoasa-frumoasa, sa nu ii para rau ca anii trec atat de repede si ca batranetea pandeste ca un hot.