Breaking news

Rareș Mărăcine, noul campion RTP. A câștigat turneul RTP 250 GOLD CUP 2022

Rareș Mărăcine a câștigat duminică, 15 mai, la Club Sportiv Galaxy din București, turneul RTP 250 GOLD CUP 2022, după ce l-a învins în finală pe Valentin Mitrică, favorit numărul patru al competiției RTP.

Rareș Mărăcine, debutant în circuitul RTP, a beneficiat de abandonul favoritului doi în primul tur, Luchian Cincu, astfel că a ajuns în finală, mai fresh, și mai puțin obosit. A câștigat primul set al finalei cu 4-1, apoi a condus cu 2-0 și minge de 3-0, după care, Valentin Mitrică a reușit să câștige cu 4-3 setul doi și să împingă soarta finalei în setul trei. Unde, din cauza oboselii, erai al cincilea meci al zilei, a cedat cu 4-10. Rareș Mărăcine își trece astfel în palmares primul său trofeu RTP la prima sa participare în circuitul Romanian Tenis Premium. Pentru această reușită, Rareș Mărăcine a fost recompensat cu un premiu în valoare de 250 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și o cutie cu 24 perechi de șosete oferită de Laboratorul de Șosete. În plus a mai primit și trofeul turneului RTP 250 personalizat de Leonte Cupe și Trofee și 250 puncte RTP. Potrivit Regulamentului RTP, Rareș Mărăcine va fi promovat la nivel Avansat și este calificat la Turneul Campionilor RTP.

Valentin Mitrică, favorit numărul patru al competiției, a rămas fără energie în setul trei al finalei, s-a demoralizat când a fost condus cu 3-0 și 5-1 și nu a mai avut puterea fizică și psihică să lupte pentru a reveni. A fost a treia finală RTP din carieră, jucată de Valentin Mitrică și din păcate toate pierdute. 200 lei a primit Valentin Mitrică de la RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trofeul finalistului și 200 puncte RTP, cât și calificarea la RTP FINALS 2022.

Arbitrii turneului RTP 250 GOLD CUP 2022 au fost Robert Benga, Alexandru Boboc, Cristian Ivanenco, Tiberiu Vasilache, Iulian Ciucă, Mario Stănciulescu, Bogdan Farcaș, Răzvan Orlando Negru și Remus Mocanu.

>