Breaking news

Rareş Bogdan jigneşte grosolan românii din Diaspora: Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, limbaj suburban în diect la România TV. A jignit în mod suburban, românii din diaspora.

După ce a fost votat de românii din Diaspora, ca să iasă europarlamentar cu 10.000 de euro pe lună, Rareş Bogdan îşi dă arama pe faţă şi spune despre aceştia că sunt “prostituate”.

“Am primit sute de mesaje despre ce se întâmplă în România. 70.000 din toţi cei aproape un milion care au intrat în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat în afara ţării. Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară. Câteva mii sunt şuţi în afara ţării. Sunt cifre oficiale. Comparaţia cu 10 august este nepotrivită. Situaţia e complet diferită. Acolo au fost bătuţi sute de oameni cu mâinile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intenţia de a face ceva. Acei tineri care au acţionat împotriva jandarmeriţei suportă rigorile legii. Noi vorbim de peste o sută de mii de oameni care nu aveau nici măcar gândul de a face ceva ilegal. E foarte periculos pentru imaginea publică din România şi pentru cetăţenii care stau în case, să existe nişte cetăţeni care să depăşească limitele. În momentul în care se depăşesc limitele, trebuie intervenit cu fermitate, fără să se comită abuzuri”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

După această declaraţie scandaloasă, oare câţi români din Diaspora vor mai da votul PNL şi lui Rareş Bogdan?!

>