Breaking news

Rapidul este oficial în procedură de insolvență

Tribunalul Bucureşti a admis marți, cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos.

Rapidul a intrat în insolvență iar jucătorii au început să dea bir cu fugiții. Administrator judiciar a fost numit Cristina Andronache, care va prim lunar o remunerație de 2500 lei.

Brazilianul Renan, în vârstă de 23 de ani a fost adus de Rapid în această vară de la Boavista şi a jucat doar trei partide pentru giuleșteni, și-a reziliat contractul.

Instanţa a fixat ca termen limită de definitivare a tabelului creanţelor data de 28 februarie 2013. De asemenea, următorul termen pentru continuarea procedurii de insolvenţă a fost programat la 8 martie 2013, de la ora ora 09.00.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni.

De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. Conform anunţului făcut, la 5 decembrie, de preşedintele CA, Ion Taban, gruparea giuleşteană a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt către acţionarul majoritar George Copos şi către firmele acestuia. Copos a anunţat că este dispus să renunţe la o mare parte din suma pe care o are de încasat pentru a scoate clubul din criză.

>