Breaking news

Rapid, suspendat trei ani din cupele europene, din cauza datoriilor

loading...

E oficial, echipa Rapid Bucureşti nu va putea să joace în cupele europene pentru următorii tei ani de zile. UEFA a decis această măsură la adresa clubului de fotbal pentru că nu și-a achitat datoriile.

rapid - concordiaAflat în insolvență și cu două picioare în Liga a II-a, Rapid București mai primește o lovitură dură: adio cupe europene pentru următoarele tei sezoane.

Echipa Rapid a fost suspendată de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) pentru următoarele trei stagiuni ale cupelor europene din cauza neplăţii datoriilor.

Rapid a primit şi o amendă de 100.000 de euro, cu care UEFA ameninţase clubul în decembrie dacă nu se achita de datoriile rezultate din taxe, salarii şi transferuri până la data de 31 martie 2013.

UEFA a reţinut cei 100.000 de euro din banii pe care clubul giuleştean ar fi trebuit să-i primească în urma participării în Europa League.

Clubul Arsenal Kiev a fost amendat, din aceeaşi cauză, cu suma de 75.000 de euro.

De suspendare au scăpat în schimb cluburile Dinamo Bucureşti, Partizan Belgrad, Hajduk Split şi NK Osijek, după ce acestea şi-au achitat datoriile.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>