Breaking news

Randi și Nicole Cherry au făcut schimb de piese – VIDEO

Randi și Nicole Cherry și-au unit vocile pentru o leapșa muzicală de senzație. Dansează amândoi și Frumusețea care minte sunt două dintre piesele pe care trebuie neapărat să le pui pe repeat și pe care artiștii le-au integrat într-o versiune inedită.

Pianul este completat de vocile celor doi care se armonizează atât de bine, încât reușesc să ofere un moment cu adevărat emoționant și să trasmită foarte bine mesajul celor două piese.

Dansează amandoi, cel mai recent single al lui Nicole Cherry, a fost numărul unu în trending pe YouTube timp de 13 zile, în vreme ce Frumusețea care minte, noua piesă a lui Randi, se află în trending încă de la lansare, fiind 2 zile la rând pe locul 1. Piesa vorbește despre stereotipurile legate de frumusețe și ne îndeamnă să ne acceptăm așa cum suntem. Ambele piese sunt compuse și produse în studiourile Famous Production.

Întregul moment face parte din seria #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale în care artiștii Famous Production și invitații lor realizează momente muzicale live și filmează diverse provocări. În cadrul acestei serii veți găsi episoade cu invitați precum Lidia Buble, Andreea Esca, Mira, Cleopatra Stratan, Dorian Popa și mulți alții.

>