Breaking news

Randi lansează o nouă piesă: De ce dansezi așa – VIDEO

loading...

Piesa De ce dansezi așa vorbește despre un flirt și un triunghi al dragostei neîmplinite și ne înfățișează momentul în care el o observă pe ea, o vede prin mulțime, însă fata nu e singură.

Randi - De ce dansezi asaCu toate acestea, ea flirtează și se joacă cu inima și mintea lui. Poate că pentru ea este doar o joacă sau poate o dorință căreia nu-i poate da curs și tot ceea ce face este să-l seducă prin dans și să-l lase să se întrebe cum ar fi fost dacă…

Se spune că dansul este modalitatea prin care poți face ca muzica să devină vizibilă, iar videoclipul redă povestea piesei prin mișcările senzuale de bachata ale celor trei protagoniști.

De ce dansezi așa este compusă de Randi în studiourile Famous Production, videoclipul fiind regizat de SAN.

Randi: Sper ca oamenii să danseze pe această piesă, vreau să se simtă la fel de bine cum mă simt eu când compun. Încerc întotdeauna să transmit prin muzica mea mesaje și emoție, iar cea mai mare răsplată pentru mine este să văd că muzica mea trezește în oameni sentimente, amintiri sau dorințe pentru viitor.

Randi este unul dintre cei mai de succes producători muzicali și soliști din România, însumând un total de peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube la piesele sale. Vara aceasta pregătește o nouă colaborare cu Jo, continuarea piesei ‘Până vara viitoare’, dar și un nou single Morandi.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian