Breaking news

Randi este autorul scenariului pentru clipul piesei Prietena ta – VIDEO

Primul single semnat Randi, în limba română, Prietena ta, se bucură de succes în rândul publicului, fiind difuzat pe toate posturile de radio şi TV, la ora actuală.

randi - prietena taŞi pentru că o piesa cu mesaj are nevoie de un clip pe măsură, Randi şi-a dorit că videoclipul să ne spună o poveste, într-un stil cinematografic care să poată transmite toată tensiunea şi drama piesei.

Prietena ta vorbeşte despre un subiect controversat: relaţiile construite pe interese materiale şi prezintă dragostea dintre un tânăr de condiţie modestă şi o faţă aflată într-o relaţie cu un domn mai în vârstă, din considerente materiale. Clipul transpune în imagini această poveste, ideea să pornind de la Randi, cu un scenariu scris de echipa Famous Production.

Pentru că piesă are mesaj şi pentru că îmi place să spun poveşti şi îmi place să transmit ceva prin muzică mea, am dorit şi un clip cu o poveste pe măsură. Ideea clipului o aveam în minte încă de când m-am decis să lansez această piesă. Idee pe care ulterior colegii mei de la Famous Production, Luisa şi Alex, au dezvoltat-o şi au transpus-o într-un scenariu. Sunt bucuros pentru că am primit multe reacţii pozitive referitoare la clip, că imagine, că poveste, iar pe calea această le mulţumesc, atât colegilor mei, cât şi echipei cu care am lucrat, actorilor Mădălina şi Dragoş, şi regizorului, Slavă Sîrbu”, declara Randi.

Videoclipul este regizat de Slava Sîrbu şi se bucură de prezenţa reputatului actor de la Teatrul Naţional Bucureşti, Dragoş Stemate, care face un rol de excepţie. De menţionat este şi tânăra actriţa Mădălina Bellariu Ion, care promite şi care îşi joacă cu intensitate rolul de femeie pusă să aleagă între iubire şi interese materiale.

Filmările au avut loc timp de două zile, în numeroase locaţii din Bucureşti. Un detaliu interesant este faptul că ultima scenă din clip, cea în care faţă decide să lase viaţă luxoasă în urmă, îşi părăseşte iubitul şi pleacă la Randi, alegând dragostea, este filmată chiar la Randi acasă.

Iubire, trădare, lupta, bani, diferenţe sociale, toate acestea sunt ingredientele noului single Randi – Prietenă ta!