Breaking news

Ramona Bădescu a fost țepuită de Dan Diaconescu

Ramona Bădescu a declarat la România TV, că a fost țepuită de Dan Diaconescu pentru emisiunea ”100% adevărat”.

Nu doar românii care au câștigat mașini și apartamente la concursul ”100% adevărat” de la OTV, au fost țepuiți de Dan Diaconescu.

Ramona Bădescu a dezvăluit sâmbătă la România TV, faptul că și ea a fost țepuită de Dan Diaconescu, ca urmare a colaborării la emisiunea ”100% adevărat”.

Era un show foarte frumos, realizat prin intermediul mai multor firme. Creți-mă  ca am pus foarte mult sufelt în acest proiect. Veneam în țară, sâmbătă dimineața și de la aeroport mergeam direct la studio. Făceam repetiții, și ieșeam noaptea după trei ore de direct, cu pantofii în mână. Mâncam ceva din zbor, din pachetele care mi se aduceau. Eram fericită că puteam să fac un lucru de calitate. Cred că au fost vreo 12 ediții care au fost plătite. S-a întâmplat ca 3 sau patru să nu fie plătite.  Îmi pare rău că s-a întamplat acest lucru. Am pus în mâna avocaților acest lcuru, care durează de trei ani. Haide-ți să nu mai facem atâta publicitate acestui caz, e un caz trecut”, a declarat Ramona Bădescu la România TV.

Întrebată de moderator dacă a fost dezamăgită de Dan Diaconescu, Ramona Bădescu a spus că pentru a fi dezamăgită de cineva trebuie ca acea aperosnă să îi facă rău familiei sau prietenilor, însă a ținut să precizeze că în viață e important să fii corect și să faci ceea ce ai promis.

În urmă cu trei ani, Ramona Bădescu împreună cu Pepe au prezentat show-ul tv ”100% adevărat”, în care telespectatorii care dădeau SMS aveau șansa să câștige apartamente și mașini scumpe. Mulți dintre cei desemnați câștigători au luat țeapă, întrucât nu și-au mai primit premiile.

>