Breaking news

Ramona Bădescu și Mihai Tatulici vin la “Te pui cu blondele?”

loading...

Ramona Bădescu și Mihai Tatulici vin miercuri, 19 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”.

Confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii prezentate de Dan Negru va fi condimentată de către cei doi invitați cu povești spumoase, dezvăluiri interesante și mărturisiri neașteptate.

Cântăreața și actrița Ramona Bădescu va povesti în ce împrejurări l-a cunoscut pe starul american Jack Nicholson, în care parte a Globului a întâlnit cei mai frumoși bărbați și de ce și-a dorit, într-un anumit moment al vieții, să devină stewardeză. De asemenea, mama vedetei va veni în platoul emisiunii, ca să-i facă fiicei sale o surpriză. Ce reacție va avea Ramona, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara.

La rândul său, realizatorul de televiziune Mihai Tatulici va spune la “Te pui cu blondele?” cum, unde și când a cunoscut unul dintre capii Mafiei siciliene, în care parte a lumii a petrecut alături de 200 de văduve absolut superbe, și va povesti detalii mai puțin știute legate de prima vizită a megastarului Michael Jackson la București.

De asemenea, realizatorul TV va fi provocat să demonstreze, în platou, că știe să gătească. Ce rețetă va alege să pregătească, telespectatorii vor vedea miercuri seara. Și tot atunci, acesta va afla, de la Dan Negru că o stradă îi va purta numele. În ce localitate se va găsi strada Mihai Tatulici, telespectatorii vor afla la “Te pui cu blondele?”

Cine le va adresa întrebarea-surpriză celor doi invitați și blondelor, deopotrivă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 19 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

strada mihai tatulici

loading...