Breaking news

Ramona Bădescu și-a serbat ziua în Egipt alături de Toto Cutugno şi Gipsy Kings

loading...

Ramona Bădescu și-a serbat împlinirea a 46 de ani, la căldură, într-un loc exotic şi într-o atmosferă de basm, în resortul de lux Domina Coral Bay, Sharm El Sheikh, din Egipt, care a sărbătorit, la rândul sau, 20 de ani de la înfiinţare, cu invitaţi numai unul şi unul.

ramoa badescu - toto cutungo - egiptCu această ocazie, la Domina Coral Bay a avut loc o serie de spectacole cu artişti de renume. Astfel, Ramona a petrecut câteva seri la rând, pe acordurile muzicii unor invitaţi de excepţie precum Toto Cutugno, Carlos El Rumbero – Gipsy Kings, Los Locos – autorii hitului “Macarena” şi mulţi alţii.

Ramona Bădescu a urcat şi ea pe scenă pentru a susţine un mic recital, cântând, printre piesele din repertoriul sau, şi o melodie rusească, “Oci ciornie”, care a fost pe placul turiştilor ruşi aflaţi în vacanţă în resortul de lux din Sharm El Sheikh.

M-am simţit extraordinar de ziua mea! La numai 3 ore şi jumătate de Italia, acest loc magic m-a umplut de energie. A fost o săptămâna plină de relaxare la Domina Coral Bay. Eu sunt obişnuită să merg la culcare devreme, dar programul artistic de aici şi atmosfera m-au făcut s-o ţin într-o petrecere continuă, aşa că ajungeam în camera foarte târziu, spre dimineaţă! E un loc în care eu m-am simţit foarte bine şi sper că mulţi români să ajungă acolo şi mai ales acum, iarnă, să petreacă o săptămâna în care să se încarce cu emoţie şi momente de neuitat”, spune Ramona Bădescu, care la 46 de ani, arată şi se simte mai bine că la 20, de parcă timpul nu ar trece deloc peste ea!

În spatele acestei prezente fascinante stau însă multe sacrificii, ore multe de pillates, sala, masaj şi o alimentaţie extrem de sănătoasă!

Ramona a fost o răsfăţată în Sharm El Sheikh, căci PR-ul resortului de lux, Marika Porta, a avut grijă ca vedetei să nu-i lipsescă nimic şi a tratat-o că pe o adevărată diva!

Cine i-a trimis flori în camera?

După petrecerea de ziua ei, când a ajuns în camera de hotel, Ramona a fost surprinsă să găsească acolo un superb buchet de flori. N-a aflat nici până acum numele admiratorului secret care i-a pregătit această surpriză! Un răsfăţ total sau o nouă iubire?

Chiar dacă paparazzi încearcă s-o “vâneze” pe Ramona în compania unui iubit, diva ştie de fiecare dată să-şi ascundă bine viaţa personală, astfel încât ne face să ne întrebăm dacă acum este single sau este implicată într-o relaţie!

Şi-a cumpărat peste 30 de sticluţe cu uleiuri şi parfumuri de corp din Egipt

Ca de fiecare dată când merge în vacanţă, Ramona nu a ratat nicio sesiune de shopping tradiţional. Vedeta şi-a cumpărat din Egipt nici mai mult nici mai puţin de 30 de sticluţe cu uleiuri şi parfumuri, fiind o împătimită a masajului, o narghilea de cristal, o tarabana, dar şi un tablou reprezentat de Zeul Soarelui, un papirus egiptean vechi.

loading...