Breaking news

Ramona Bădescu începe Duminica în familie la TVR 1

loading...

Duminică după-amiază,  de la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la cea  de-a doua ediţie a Duminicii în familie de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+.

ramona badescuTimp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, dar vor discuta şi despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Denis Ştefan, un actor „pe cai mari”, este unul dintre invitaţii de duminică ai Ramonei Bădescu. Şi tot din lumea artistică vine şi interpreta şi actriţa Alina Eremia sau talentatul Anthony Icuagu. Trupa Les Elephants Bizarres este un alt argument pentru ca telespectatorii să rămână în faţa micilor ecrane la Duminica în familie. Cei doi membri ai trupei Alb Negru vor interpreta cel mai recent single al lor, „Colegi de cameră”, iar Florin Vasilică şi Grupul „Teleormanul” sunt responsabili cu jocul şi voia bună în studioul TVR 1.

Trei tineri  „puţin plecaţi” au făcut, pe bicicletă, un traseu de 4000 km, de la Arachon (Franţa) până la Vama Veche. Povestea lor, la Duminica în familie din această săptămână. Şi tot atunci îl cunoaştem pe Andrew David  Murray, un tânăr inventator, devenit celebru după ce a inventat mâna bionică. Arhitectul Cristian Gavrilescu, un român cu faimă internaţională, se numără şi el printre invitaţii Ramonei Bădescu din 20 octombrie.

Regizorul aromân Toma Enache vine în platoul Duminicii în familie pentru a vorbi despre propriul său film „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”. Iar Cosmin Zidurean aduce în emisiunea de la TVR 1 filmele şi istorisirile sale despre vinuri, povestind în această ediţie despre Anne Marie Rosenberg.

Jucătoarea de tenis Ruxandra Dragomir şi familia aleg, de asemenea, să îşi petreacă după-amiaza de duminică alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii TVR 1, la Duminica în familie.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, dar nici momentele de umor, precum cel al lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, dar şi un horoscop special. Noile tendinţe vestimentare le vom afla din prezentarea de modă semnată de Adina Buzatu.

loading...