Breaking news

Ramona Bădescu are un mare of. Regretă că nu are copii

Ramona Bădescu, românca devenită celebră în Italia se destăinuie Florentinei Fântânaru, duminică, 11 ianuarie, la emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, unde mărturisește că marele ei of este că nu are un copil.

ramona badescuEste renumită pentru frumusețea ei, iar duminică, 11 ianuarie, Ramona Bădescu va mărturisi cum este ea „Dincolo de aparențe”.

Invitata Florentinei Fântânaru va vorbi despre relațiile pe care le-a avut și despre așteptările pe care le are de la partenerul de viață. Cu toate că Ramona emană exuberanță, ea îi va mărturisi Florentinei că singurul lucru care simte că îi lipsește este faptul că nu este mamă.

„Oricât aș fi de deschisă și de emancipată, atunci când vine vorba de copii sunt de modă veche”, recunoaște Ramona, făcând referire la faptul că, în opinia ei, un copil trebuie să se bucure de prezența ambilor părinți.

Pe lângă dezvăluirile pe care i le va face Florentinei despre relațiile de iubire, divorțul prin care a trecut și care sunt principiile de la care nu se abate atunci când vine vorba despre dragoste, Ramona va vorbi și despre proiectele în care va fi implicată în acest an.

„Mi-a plăcut generozitatea emoțiilor ei, felul în care împărtășește exuberanța care o caracterizează”, a declarat Florentina Fântânaru despre invitata ei din această duminică.

>