Breaking news

Ramona Bădescu a dat nas în nas cu Ricky Martin la World Music Awards 2014

Surprize, surprize pentru Ramona Bădescu la Monte Carlo! Într-o scurtă escapadă pe Coasta de Azur, după ce a luat pulsul Festivalului de Film de la Cannes, Ramona Bădescu a primit o invitaţie la Grand Prix-ul de la Monte Carlo. Astfel a avut parte de un weekend încărcat şi a început o nouă săptămâna în forţă. 

ramona badescu - ricky martinRamona Bădescu a fost invitată luni seară la Gala World Music Awards 2014, de către Emin Agalarov, un artist cunoscut şi apreciat din Azerbaijan. Cu care artista colaborează pe plan profesional şi căruia îi pregăteşte un spectacol de mare anvergură în luna septembrie la Bucureşti, această find o “escală” în Capitală, în cadrul turneului mondial pe care Agalarov îl are în acea perioada.

Evenimentul a fost unul cu circuit închis, iar Ramona Bădescu a fost tratată că o vedetă internaţională. O împătimită a mărcii Ferrari, Ramona şi-a făcut apariţia la Gala World Music Awards 2014 într-o adevărată bijuterie roşie pe patru roţi!

Din peisaj nu a lipsit căţeluşa vedetei, Hera, care şi-a acompaniat stăpână ţinând locul cavalerului de onoare. La Gala World Music Awards 2014, Ramona a avut plăcerea să urmărească prestaţiile lui Ricky Martin şi Mariah Carey, unii dintre artiştii pe care îi apreciază.

Pamela Anderson, Jason Derulo, Leona Lewis, Victoria Silvested şi multe alte vedete binecunoscute au participat la fastuosul eveniment.

Ramona Bădescu traversează o perioada destul de încărcată pe plan profesional, pregătind noi proiecte muzicale inedite. De la Monte Carlo, actriţa şi cântăreaţa a plecat către New York şi Los Angeles, unde este în tratative cu producătorul muzical al lui Celine Dion, Humberto Gatica, în vederea realizării unui single pentru piaţă muzicală sud-americană.