Rammstein concertează pe 28 iulie la București la festivalul Rock The City

Rammstein revine în România pentru a treia oară în ultimii trei ani de zile, pentru a concerta pe 28 iulie 2013, la București, în cadrul festivalului Rock The City.

RammsteinContinuând principiul ”alte trupe cântă, Rammstein arde!”, Rammstein revine la București în iulie 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Dupa prima apariție la București în 2010, la Sonisphere, trupa germană tanz-metal a câștigat și mai mulți fani în România.

Catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume, Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut.

În afară de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupă, făcându-l, practic, parte în spectacol.

Rammstein a fost înființată în anul 1994 la Berlin. Trupa este formată din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver “Ollie” Riedel (chitară bas), Christoph “Doom” Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian “Flake” Lorenz (clape).

Până în prezent, trupa a lansat şase albume de studio: “Herzeleid” (1995), “Sehnsucht” (1997), “Mutter” (2001), “Reise, Reise” (2004),”Rosenrot” (2005) şi “Liebe ist Fuer Alle Da” (2009).

Trupa Rammstein a mai fost în România pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul materialului discografic Rosenrot.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in 27 si 28 iulie, la Romexpo, București și este organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment.

>