Breaking news

Raluca Turcan spune la SuperJurnal ce studii a făcut la Moscova

Deputatul PNL, Raluca Turcan vine în Duminica Floriilor la SuperJurnal ca să povestească despre studiile efectuate în Mama Rusia, la Moscova.

raluca turcan - superjurnal„Superjurnalul” de la Digi24 a pregătit o ediţie specială, în duminica Floriilor. Pe 5 aprilie, de la ora 21.00, la Digi 24, Toni Grecu şi echipa lui de super reporteri sunt gata să transforme orice ştire proastă într-o glumă bună.

Victor Ponta se supără degeaba pe jurnalişti si le freacă ridichea pe Facebook, după care se răzgândeşte; parlamentarii nu mai vor cătuşe că sunt tari si reci, vor doar la domiciliu. ANAF e pe cai mari şi rade afacerile de pe caii mici; Becali îşi închină viaţa, opera şi banii lui Hristos. Nu toţi banii, doar pe aia de la Steaua. Sunt doar câteva dintre subiectele pe care le abordăm la Superjurnal, în zi de sărbătoare”, spune Toni Grecu.

La rubrica de super fashion Jojo prezintă pantofii inteligenţi, iar reporterii “Superjurnalului” sunt gata să îi arate lui Darius Vâlcov un tablou de 2,5 milioane euro, pe care fostul ministru de finanţe nu a mai apucat sa il cumpere.

Invitatul editiei de duminica a emisiunii este una dintre doamnele politicii româneşti, Raluca Turcan. Deputatul mărturiseşte că şi-a terminat studiile la Moscova şi că… nu ţine tablouri sub pat.