Breaking news

Raluca Olaru și Irina Begu s-au calificat în sferturi de finală la dublu la Toronto

loading...

Raluca Olaru și Irina Begu s-au calificat miercuri seară, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA Premier 5 de la Toronto, după ce le-au învins în optimi pe ibericele Garbine Muguruza și Carla Suarez.

irina begu - raluca olaruRaluca Olaru și Irina Begu s-au calificat pentru prima dată în carieră în sferturile de finală la dublu la Toronto.

Româncele au reușit să le elimine în optimi pe favoritele opt ale competiției, ibericele Garbine Muguruza și Carla Suarez.

Begu și Olaru au câștigat primul set la tie-break, cu scorul de 7-6(7-5), după ce reușiseră să revină în set de la 5-4 și serviciu pentru iberice.

Însă, setul doi a fost pierdut la zero de românce, care și-au luat revanșa în super-tie -break, unde s-au impus cu 10-4.

Româncele și-au adjudecat victoria după o oră și 27 de minute de joc. În sferturi vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de Gabriela Dabrowski/Alicja Rosolska și  Francoise Abanda/Heidi El Tabakh.

Calificarea în sferturi le asigură lui Olaru și Begu un cec în valoare de 16,425 de dolari și câte 190 puncte WTA pentru fiecare.

loading...